Obavijesti

Sport

Komentari 43

Vukušić: Odužit ću se Štimcu; Kovačić: Reprezentacija je san

Vukušić: Odužit ću se Štimcu; Kovačić: Reprezentacija je san
4

Iznenađen sam pozivom u reprezentaciju, ovo mi je nagrada za dosadašnji rad, rekao je Mario Maloča nakon što je saznao da ga je Štimac pozvao u reprezentaciju

VIDEO

Novi hrvatski izbornik Igor Štimac za prijateljsku utakmicu sa Švicarskom pozvao je neka nova lica. Među većim iznenađenjima je poziv Mariju Maloči iz Hajduka.

- Ugodno sam iznenađen pozivom, ovo smatram kao nagradu za svoj dosadašnji rad. Rezultat je to igre cijele momčadi Hajduka, a na svojem povratku posebno zahvaljujem treneru Miši Krstičeviću i njegovom stožeru koji me nakon višemjesečnih problema s koljenom uz golemu dozu pažnje vratio u igru - rekao je Maloča.

S Maločom će u reprezentaciju i nejgov kapetan u Hajduku Ante Vukušić. 

- Presretan sam kako je krenula ova sezona pred koju su mnogi bili pesimisti. Želim se sada ustaliti u reprezentaciji, te se svojim partijama odužiti izborniku Štimcu na povjerenju i svojem treneru Krstičeviću - istaknuo je kapetan 'bijelih' Vukušić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dinamo će u Štimčevoj reprezentaciji imati tri predstavnika, Domagoja Vidu, Milana Badelja i veliku nadu hrvatskog nogometa Matea Kovačića.

- Oduševljen sam i presretan. Ovo je nešto zbog čega sam i počeo trenirati nogomet, a nositi dres hrvatske reprezentacije mi je san. Naravno, još sam mlad i znam da je ispred mene puno rada kako bih napredovao i zadržao se u tom odabranom društvu. U svakom slučaju, bit će mi užitak samo biti tamo i raditi sa svim tim sjajnim igračima - ispričao je oduševljeni Kovačić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu