Obavijesti

Sport

Komentari 32

Vukušić: U Pescaru se sigurno ne vraćam, to je bila pogreška

Vukušić: U Pescaru se sigurno ne vraćam, to je bila pogreška
6

"Odlazak u Pescaru bio je pogreška, još jedna takva bila bi kobna za moju karijeru. Želim igrati i vratiti nekadašnji status, a to neću moći ako ne izaberem dobar klub"

VIDEO

Pokupio sam stvari, vratio ključeve od stana i onamo se više ne mislim vraćati. Želim igrati, nova pogreška kao što je bio odlazak u Pescaru bila bi kobna, kaže Ante Vukušić

Zabio sam samo jedan gol, a odigrao sam samo dvije utakmice od prve do zadnje minute. Ni meni ni bilo kome drugome nije jasno zašto, priča Ante Vukušić (22) na kraju prve sezone u inozemstvu.

Pescara je ispala iz Serie A, bila je uvjerljivo posljednja, a Vukušić je uglavnom sakupljao gorčinu.

- Doveli su me kao najskuplje pojačanje, a nikad mi nisu dali priliku da pokažem što znam. Zimus sam imao ponudu od četiri milijuna eura, no nisu me pustili. Redovito su me plaćali, ništa mi nisu prigovarali, tako da mi nije preostalo ništa nego trenirati i šutjeti. Ono malo što sam igrao bolje da i nisam. Nije baš lako kad si sam u napadu s protivničkim stoperima... - kaže Vukušić.

Pescara nije bila njegov izbor, no želio je pomoći Hajduku, koji je financijski bio u kritičnom stanju.

- Trenutačno se odmaram i čekam prijelazni rok. Vratio sam ključ od stana, uzeo sve svoje stvari i sigurno je da se u Pescaru ne vraćam jer ne želim igrati u drugoj ligi. Oni bi me transferirali, no traže dva i pol milijuna eura, što će teško netko platiti za napadača koji je prosjedio sezonu na klupi. Pokušat ćemo se dogovoriti - nada se “sinjski dijamant”, kojeg talijanski mediji ovih dana sve češće sele na posudbu u Bundesligu, u Schalke.

- Odlazak u Pescaru bio je pogreška, još jedna takva bila bi kobna za moju karijeru. Želim igrati i vratiti nekadašnji status, a to neću moći ako ne izaberem dobar klub. Zato mi se nikamo ne žuri. Iako nisam puno igrao, godina u Serie A donijela mi je jedno novo iskustvo i sad puno opreznije gledam na budućnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica