Obavijesti

Sport

Komentari 69

Vulić: Svi me zovu i čestitaju... Ali ja još nisam novi izbornik

Vulić: Svi me zovu i čestitaju... Ali ja još nisam novi izbornik
1

Očito je da svi znaju više od mene, jer me svi zovu i čestitaju, a koliko znam nitko još nije potvrđen, komentirao je Vulić nagađanja da sjeda na klupu Hrvatske

VIDEO

Nikad nisam krio da sam hajdukovac i da sam Hrvat, tako sam odgojen, i zato sam s ponosom nosio dres Hajduka i dres hrvatske reprezentacije, još na onoj prvoj utakmici protiv Amerike, kad se mnogi nisu ni usudili pojaviti na Maksimiru. Bila bi mi iznimna čast postati izbornikom, otvoreno je rekao Zoran Vulić, koji je izbio u prvi plan među kandidatima za mjesto nasljednika Nike Kovača na klupi hrvatske nogometne reprezentacije.

Naravno da to nitko neće potvrditi, ali iz dobro obaviještenih izvora stigla je vijest kako je, od strane istih onih ljudi koji su osigurali prebacivanje reprezentativne utakmice s Italijom iz Maksimira na Poljud, na čelnike HNS-a izvršen pritisak da se ne radi cirkus oko izbornika, te da se izabere čovjek koji neće biti direktno povezan s Mamićem i Dinamom. Između Katalinića, koji ima broncu sa SP-a u Francuskoj, a potpisuje i najveći klupski rezultat u povijesti Hrvatske, četvrtfinale Lige prvaka s Hajdukom, te Zorana Vulića, koji je bio pomoćnik u stožeru Otta Barića, presudila je Vulićeva mladost, te, ne manje važno, pomirljive izjave.

- Očito je da svi znaju nešto više od mene, jer me svi zovu i čestitaju, a koliko znam nitko još nije potvrđen - kazao je u startu Vulić i dodao:

- Naravno da bi mi bila čast.

Vulić bi se u narednih dan-dva trebao sastati s Romeom Jozakom, koji je sastanak odgodio zbog bolesti, ali je već primio poruku Stanka Poklepovića, koji bi mu rado bio savjetnik.

- Da su pametni, uzeli bi za ova dva mjeseca Ćiru i mene u tandemu, njega za psihologiju, a mene za taktiku... A kad se plasiramo, onda neka izaberu mladog trenera koji će to dalje voditi, recimo Vulića, kojem bih rado bio savjetnik - rekao je jučer popularni Špaco.

- Pametan čovjek će uvijek poslušati savjet iskusnijeg kolege, ne bi mi bio problem saslušati što imaju za reći oni koji su prošli puno toga prije mene - priznao je Vulić, koji neće imati problem što ga ugovor veže za Split.

- Bilo bi nam žao da ode, no mi mu nećemo stajati na putu, jer bi nam bila čast da naš trener postane izbornik. Nije to mala stvar, nakon reprezentativaca Rebića i Roga, da naš klub da i izbornika - kazao je Slaven Žužul i dodao: 

- Vulić bi bio dobro rješenje, dobar je čovjek i trener, ima iskustva i znanja, a dobro bi to bilo i zbog ravnoteže u državi, da ne dolazi sve iz jedne sredine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima