Obavijesti

Sport

Komentari 6

Wenger posljednji put na Old Traffordu kao trener Arsenala

Wenger posljednji put na Old Traffordu kao trener Arsenala
1

U posljednjoj Wengerovoj utakmici na Old Traffordu, Manchester United je golom Fellainija u prvoj minuti sudačke nadoknade pobijedio Arsenal s 2:1. Također, domaćini si priredili Wengeru malu svečanost...

VIDEO

U posljednjoj Wengerovoj utakmici na Old Traffordu, Manchester United je golom Fellainija u prvoj minuti sudačke nadoknade pobijedio Arsenal s 2:1 . Iako su bili veliki rivali s francuskim stručnjakom, Jose Mourinho i Sir Alex Ferguson nisu propustili priliku da prije utakmice prirede hvalevrijednu svečanost za Wengera, a navijači crvenih vragova su trenera topnika nagradili pljeskom. 

Wenger je odlučio odmarati igrače za utakmice sezone, uzvrat polufinala Europske lige protiv Atletica te je na teren poslao ispremiješan sastav, a Konstantinos Mavropanos je postao šesti igrač Arsenala koji je debi za topnike u Premier ligi zabilježio na Old Traffordu. Osim njega, to su bili još Kanu, Wojciech Szczesny, Alex Oxlade-Chamberlain, Francis Coquelin i Mohamed Elneny.

Nakon pogotka, navijači Uniteda su počeli pjevati: "Arsene Wenger, želimo da ostaneš", na što im navijači topnika nisu ostali dužni: "Arsene Wenger, ovdje smo osvojili naslov", podsjećajući navijače Manchestera da su na Old Traffordu 2002. godine zahvaljujući golu Wiltorda, osvojili naslov prvaka.

Tri minute kasnije, Mkhitaryan je imao dobru priliku, no njegov je udarac završio pored gola. Manchester je u 41. minuti mogao doći do povećanja vodstva, ali je Youngovu loptu zaustavila vratnica.

Na otvaranju drugog poluvremena, točnije u 50. minuti, iz igre je zbog ozljede izašao Lukaku, a zamijenio ga je Rashford. Minutu kasnije, Arsenal je došao do izjednačenja.

Xhaka je oduzeo loptu, dodao Mkhitaryjanu koji je s dvadesetak metara preciznim udarcem matirao nemoćnog De Geu. Bio je ovo prvi Armenčev gol u gostima otkako je otišao iz Uniteda, a zabio ga je upravo - Manchester Unitedu!

Također, on je prvi igrač koji je u povijesti Premier lige, zabio za i protiv crvenih vragova u jednoj sezoni. Izglednih prilika nije bilo sve do prve minute sudačke nadoknade kada je za pobjedu domaćina zabio Fellaini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu