Obavijesti

Sport

Komentari 0

Wenger rotira momčad uoči uzvrata i sprema se za Spurse

Wenger rotira momčad uoči uzvrata i sprema se za Spurse
1

Fenerbahče dolazi osvjetlati obraz nakon blamaže u prvoj utakmici. Turcima također nad vratom visi i presuda Arbitražnog suda za sport u Nyonu u vezi namještanja utakmica

VIDEO

Debakl protiv Aston Ville očito je bio samo loš dan Wengerovih izabranika. Nakon te utakmice Arsenal je gostovao u Istanbulu te je savladao Fenerbahče 3-0 na Sukru Saracoglu u prvoj utakmici play-off kvalifikacija za Ligu prvaka. Sjajan rezultat iz prve utakmice Topnici "brane" večeras na svom Emirates stadionu. Da su u dobroj formi pokazala je i utakmica drugog kola Premier lige kad su na gostovanju kod Fulhama slavili s 3-1. Prema početnim rezultatima ispada da je Arsenal bolji gost nego li domaćin, što nudi neku malu nadu gostima kojima treba pobjeda s četiri razlike kako bi prošli dalje. Naravno da je tako nešto gotovo nemoguće, kao niti da Arsenal podcijeni protivnika gdje je ulog Liga prvaka. Prošlih 16 godina nisu izostali s ovog natjecanja, a pogotovo sad nemaju namjeru to učiniti.

- Napravili smo veliki korak u prvoj utakmici ali još ništa nije gotovo. Sad u uzvratu želimo završiti posao jer to je jedan od naših ciljeva ove sezone - rekao je Wenger dajući naznaku kako Arsenal ne misli ići "s pola gasa" nakon visoke pobjede u Turskoj.

Pretpostavljamo kako će Wenger rotirati sastav jer u idućem kolu ima na rasporedu težak gradski derbi protiv Tottenhama. Neki igrači koji su bili ozlijeđeni neće nastupiti kako bi bili spremni za Spurse poput Vermaelena ili Koscielnyja. U momčad su uključeni i juniori koji bi u ovoj utakmici mogli dobiti priliku kao i Wilshere koji je dobar dio utakmice protiv Fulhama odgledao s klupe.

- Wilshere će igrati, dok za Koscielnyja nisam siguran. On je dobio "gadnu" posjekotinu i odlučit ćemo da li riskirati s njim ili ne - rekao je Wenger koji bi u napad mogao postaviti Yayu Sanogoa, mladog Francuza kojeg je doveo iz Auxerrea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Fenerbahče je u prvoj utakmici doslovno potopljen. Teško da u uzvratu mogu do čuda, no po pobjedu će svakako ići jer bi tako trener Ersun Yanal kupio vremena kod navijača koji traže rezultate odmah. Mir uoči uzvrata kupili su pobjedom nad Eskisehirsporom, klubom kojeg je prije dolaska u Fenerbahče vodio upravo Ersun Yanal. Strijelac pobjedonosnog pogotka bio je Dirk Kuyt, koji bi i u uzvratu trebao imati važnu ulogu u momčadi.

- Možda nismo bili sjajni u toj pobjedi ali popravljamo se, trenutno smo na 70% od naših mogućnosti. Nastavit ćemo rasti iz dana u dan - rekao je Nizozemac u redovima Fenerbahčea, Dirk Kuyt.

- Bit ćemo momčad s visokim tempom, s većim posjedom lopte, a ja sam taj koji će stvoriti takvu momčad. Naša snaga su navijači, oni nam daju energiju i uz njih možemo do rezultata - zaključio je trener Ersun Yanal.

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu