Obavijesti

Sport

Komentari 0

Werder Bremen - Dinamo važniji od Bayerna!

Werder Bremen - Dinamo važniji od Bayerna!
1

Sportski direktor Werdera Klaus Allofs zamolio je navijače da ne očekuju previše od susreta s muenchenskim Bayernom

VIDEO

Evidentno je da nismo u formi i bilo bi nezahvalno da naši navijači očekuju čudo protiv strašne momčadi kao što je Bayern, rekao je Klaus Allofs. Nije se dugo zadržao na derbiju, već se okrenuo uzvratu sa zagrebačkim Dinamom. - Užasno važna utakmica za nas, moramo isprati blijedo izdanje iz prvog susreta - kaže Allofs. Nakon prvog susreta 3. pretkola Lige prvaka, igrači Werdera shvatili su da je Dinamo jak, moćan i opasan. Toliko da je derbi Bundeslige pao u drugi plan, a prioritet je najednom postao - Dinamo. Isti Dinamo za koji je igrač Wedera, Tim Borowski, rekao: - Lako ćemo mi s njima na kraj. Čak i s velikim brojem ozlijeđenih igrača. Dinamovu igru na Weser stadionu hvale i njemački mediji. - Dinamo je igrao kombinirano i tečno, baš onako kako je Werder igrao proteklih sezona - piše njemački Kicker. Za Dinamo su se “zapalili” i Werderovi navijači. Klub iz Bremena dobio je 2000 ulaznica za južnu tribinu, a već prvog dana prodaje stvorio se ogroman red. Inače, cijena ulaznice za gostujuće navijače je 27.5 eura, odnosno 200 kuna. DOBRA VIJEST: Unatoč problemima s ozljedama Carlosa i Šokote, trener Ivanković nema problema sa sastavljanjem momčadi za susret s Osijekom. “Modri” imaju dovoljno dugu klupu. LOŠA VIJEST: Nakon teškog gostovanja i velike bitke protiv jake njemačke momčadi kao što je Werder, Dinamo ide na novo gostovanje u Osijek. Lako je moguće da se osjeti umor kod nekih igrača. JURČIĆ: DINAMO IGRA SUVREMEN NOGOMET U Bremenu sam vidio jedan sjajni Dinamo, koji igra suvremeni nogomet. Mogu dugo zadržati loptu, odlično se otvaraju. No da je na mjestu Dinama bila neka iskusnija momčad, vodila bi već na poluvremenu 3-0, mišljenje je trenera Slavena Krune Jurčića. KLOSE SMS-OM ČESTITAO IGRAČIMA Jako nas je razveselila Kloseova poruka. Čestitao nam je što smo pobijedili odličnog Dinama, rekao je Per Mertesacker. Miroslav Klose tri je godine nosio dres Werdera, a ljetos je za 12 milijuna eura odštete Bremen zamijenio MuEnchenom, točnije Bayernom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani