Obavijesti

Sport

Komentari 16

Westbrook briljirao, Hrvati bili skromni, a Nurkić se ozlijedio!

Westbrook briljirao, Hrvati bili skromni, a Nurkić se ozlijedio!
1

Russell Westbrook i dalje dominira parketima NBA lige iako je njegova Oklahoma izgubila od San Antonija. Svi su hrvatski košarkaši, pak, izgubili u noći s petka na subotu

VIDEO

Tek drugi put u posljednja dva mjeseca i 26 utakmica (!) Dario Šarić nije ubilježio dvoznamenkast broj poena u utakmici Philadelphije. Odrazilo se to na učinak Sixersa koji su izgubili 122-105 na gostovanju u Clevelandu.

Hrvatski košarkaški reprezentativac za skromnih 26 minuta na parketu upisao je osam poena, četiri skoka i četiri asistencije. Razlog tako maloj minutaži leži u vrlo slabom postotku šuta (3/12 ukupno, 1/7 za tricu).

Najbolji pojedinac kod Cavaliersa bio je LeBron James koji je oduševio s 34 poena, Kyrie Irving je ubacio 24, a Kevin Love 18. Kod Philadelphije su Richaun Holmes i Timothe Luwawu-Cabarrot ubacili po 19 koševa.

Russell Westbrook u noći s petka na subotu nastavio je nezaustavljivi pohod na naslov igrača s najviše triple-doubleova u jednoj sezoni. Njegova je Oklahoma izgubila od San Antonija 100-95, no 28-godišnji razigravač imao je sjajnu večer s 32 poena, 15 skokova i 12 asistencija.

 

Westbrooku do apsolutnog rekorda Oscara Robertsona, koji je u sezoni 1961/62. imao trostruko-dvostruk učinak u 41 utakmici, nedostaju još samo dva takva izdanja. Do kraja osnovnog dijela sezone ostalo je još sedam susreta.

Bojan Bogdanović zabio je 10 poena uz četiri skoka i dvije asistencije u porazu Washingtona kod Utah Jazza 95-88, a izgubio je i Mario Hezonja s Orlandom kod Bostona 117-116. Hrvat je zabio četiri koša uz jedan skok i jednu asistenciju.

Niti 24 sata nakon što mu je poznata bosanskohercegovačka grupa Dubioza Kolektiv posvetila pjesmu, Jusuf Nurkić pretrpio je ozbiljnu ozljedu koja bi ga s parketa mogla udaljiti sve do kraja sezone.

 

Portland je svladao Houston Rocketse 117-107 uz 19 poena i 11 skokova bivšeg igrača Cedevite koji je pretrpio frakturu fibule, što znači dva tjedna pauze. S obzirom na to da Trail Blazersima visi doigravanje, upitno je hoće li Bosanska zvijer zaigrati ove sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica