Obavijesti

Sport

Komentari 28

Westbrook srušio rekord star 51 godinu, Šiši opet briljira...

Westbrook srušio rekord star 51 godinu, Šiši opet briljira...
1

Ozljedom Victora Oladipa, svi su očekivali da će Indiani pasti i da ne mogu bez njega. No Bojan Bogdanović je imao druge planove. Babo je u pobjedi nad Charlotteom zabio 14 koševa i opet bio jedan od najboljih...

VIDEO

Triple double mašina je opet upaljena! Nevjerojatni Russell Westbrook još jednom se upisao u povijest NBA lige srušivši rekord star 51 godinu kojeg je postavio veliki Wil Chamberlain. 

Oklahoma je pobijedila Portland sa 120-111, a Westbrook je zabio 21 poen, skupio 14 skokova i podijelio 11 asistencija za njegov deseti triple double zaredom čime je srušio rekord kojeg je postavio Chamberlain 1962. Unatoč rekordu i sjajnoj partiji, kornjaču je zasjenio nevjerojatni Paul George koji igra kao u transu. Sezona iz karijere je to za Paula, koji iz utakmice u utakmicu pokazuje o kakvoj igračini se radi. Dodao je i George do triple doublea sa svemirskim učinkom zabivši 47 poena uz 12 skokova i 10 asistencija.

NBA: Oklahoma City Thunder at Houston Rockets

S ovakvom igrom i s raspoloženim ubojitim dvojcem kao i sa nevjerojatnom obranom gdje protivnike u prosjeku ostavljaju na ispod 90 koševa, Oklahoma zaista izgleda kao kompetentni kandidat za naslov. Najbolji kod Portlanda je tradicionalno bio Damian Lillard sa 42 košem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Babo po starom

Ozljedom Victora Oladipa, svi su očekivali da će Indiani pasti i da ne mogu bez njega. No Bojan Bogdanović je imao druge planove. Izašao je iz odijela Robina, obukao odijelo Batmana i Indiana je nastavila sa serijom pobjeda. Pobijedili su Pacersi Charlotte 99-90, a sjajna hrvatska Beretta je zabila 14 koševa i vodila Indianu do šeste pobjede zaredom. Nalaze se na trećem mjestu sa sjajnim omjerom 38-19 i u lovu su na drugi Toronto.

NBA: Cleveland Cavaliers at Indiana Pacers

Video pogledajte OVDJE.

Sjajne igre naravno da nisu prošle nezapaženo, Bogdanović je proglašen igračem tjedna NBA lige u istoj konferenciji

Ovo je Babi prvo ovakvo priznanje u karijeri, a isto nisu dobili ni brojni ostali velikani hrvatske košarke poput Tonija Kukoča i Dina Rađe. Nagradu za igrača tjedna dosad je od Hrvata osvojio tek veliki Dražen Petrović davne 1992. godine.

Bogdanović od Oladipove ozljede pokazuje kako mu je mjesto bilo barem na natjecanju u tricama na All-Star vikendu na koje nije pozvan ni on niti jedan od najboljih snajpera lige Dairis Bertans, a kako je Hrvat krenuo, čini se kao da svakome kao iz šale može zabiti 20!

Šiši se budi

U hrvatskom derbiju između Clippersa i Minnesote Dario Šarić je protiv Ivice Zupca odnio pobjedu u oba segmenta. Njegovi Timberwolvesi bili su bolji sa 13-120, a Šiši pokazuje kako polako brusi i vraća svoj staru formu. Zabio je 19 koševa uz sjajnu tricu 4 od 5 i skupio osam skokova. Bila im je ovo prva pobjeda nakon četiri poraza zaredom te su i dalje u lovu na playoff, ali to i dalje izgleda dosta mlako. Muče se sa formom i nikako ne mogu uhvatiti konstantu, kao i sam Dario koji se polako budi.

NBA: Denver Nuggets at Minnesota Timberwolves

Zatražio je Šarić navodno čak i trade iz hladne Minnesote, no čelnici kluba za to nisu htjeli ni čuditi. Na kraju je hrvatski košarkaš ostao i pokazao da se radi o velikom borcu i sjajnom košarkašu te polako prikazuje predstave zbog kojih su ga zavoljeli u Philadelphiji. 

Najbolji kod Lakersa bio je Lou Williams sa čak 45 koševa, dok je naš Ivica zubac na parketu proveo 15 minuta i us pio zabiti tri koša. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića