Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

White: S Khabibom sam riješio sve, on sigurno ostaje u UFC-u

Predsjednik UFC-a Dana White tvrdi da je riješio sve probleme s Khabibom i da će Dagestanac i dalje ostati u UFC-u. Navedene tvrdnje izrekao je u intervjuu za TMZ...

Foto: Screenshot/Pixsell
3 komentara

Početkom listopada odvila se možda i najveća borba UFC-a ikad. Susreli su se Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor, a Dagestanac je došao do pobjede u četvrtoj rundi nakon što je napravio polugu na vratu irskog borca. 

Nakon borbe nastao je opći kaos. Khabib se potukao s članovima Conorovog tima dok se Conor potukao s članovima Khabibovog tima. 

Kao glavni krivac za nastali kaos označen je Dagestanac koji je ušao u veliki sukob s glavnim čovjekom UFC-a Danom Whiteom. On je u nekoliko navrata ponovio kako je ponašanje Khabiba nedopustivo, a sam Khabib prijetio je izlaskom iz organizacije.

POJAČANJE U STOŽERU Floyd, pazi na uho! Khabiba će za meč pripremati Mike Tyson?

Međutim, izgleda kako se sada cijela situacija napokon primirila, a to je dao naslutiti White koji je u intervjuu za TMZ rekao da su on i Khabib sve riješili, a i ako nisu, onda hoće. 

- Dobri smo si. Sve je dobro s Khabibom. Ne znam protiv koga će se iduće boriti. Nismo još uvijek razgovarali to tome. Trenutačno je na svojevrsnoj turneji, ide u Ujedinjene Arapske Emirate, bio je s Vladimirom Putinom. Odrađuje te stvari. Treba čovjeka pustiti da uživa u svojoj pobijedi, a onda ćemo sve vidjeti nakon toga - izjavio je glavni čovjek UFC-a, a prenosi Fight Site

U Khabibovom timu najgore je prošao Tukhugov kojem prijeti izbacivanje iz elitne promocije, ali Nurmagomedov je svojim poslodavcima postavio ultimatum: 'Ako otpustite njega, odlazim i ja'. No, White tvrdi da Dagestanac sigurno i dalje ostaje dio UFC-a.

TURSKI UMJETNIK Nacrtao mural u čast Khabibu: Sad ćemo svi navijati za njega

- Sve je u redu, sve smo riješili. A ako što još ima, i to ćemo riješiti. Očito je da se malo uzrujao, da je malo ljutit. Da, to je tako… Ali sve ćemo riješiti. Slušajte, borci su često vrlo emotivni, a ovo je bila jako emotivna borba očito za njega. Na kraju dana, Khabib je sjajan tip. Uvijek smo imali odličan odnos s njim - rekao je White, a onda poručio kako još uvijek ne zna što će biti s Tukhogovom Zubairom:

- Gledajte, Khabib sigurno ostaje u UFC-u. On će ostati. Sve ćemo riješiti. Ne znam što će se dogoditi sa Zubairom. Vidjet ćemo kako se sve bude odvijalo dalje, ali Khabib je sretan. 

Inače, Khabib je pobjedom nad Conorom obranio pojas prvaka lake kategorije, a ujedno i podebljao svoj već savršeni skor (27-0).

Naši partneri pišu
Message