Obavijesti

Sport

Komentari 67

White: Stipe i ja imamo čudan odnos. Otići će kao najveći ikad

White: Stipe i ja imamo čudan odnos. Otići će kao najveći ikad

Sa Stipom imam jedan čudan odnos, ali ja ga volim. On je ljudina kakvu možete samo poželjeti. Najbolje za njega je da ode kući i odmori s obitelji. Nakon toga ćemo razgovarati, rekao je presjednik UFC-a Dana White

VIDEO

Brojne zgode i nezgode dijelili su Stipe Miočić i predsjednik UFC-a Dana White. I dok je Stipe bio prvak i dok nije. Ustvari, kada je riječ o sada bivšem UFC prvaku, u povijesti njihova odnosa ostat će zapamćeni toplo-hladni odnosi, Stipina čestitost u svemu i nemali broj spletkarenja vodstva najjače svjetske MMA organizacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Miočićev intervju za 24sata

Pokretanje videa...

Stipe Miočić - intervju za 24sata 02:05

Nije tajna da su ga nekoliko puta htjeli skinuti s trona. No, Stipe bi ih svaki put razočarao, riješio svakog kog bi mu stavili na put pa su na koncu jednostavno odustali. Dana White, kao predvodnik, upravljačke čete UFC-a bio je najistaknutiji pobornik cijele operacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Reebok and UFC Announce Long-Term Partnership - New York City

Naravno, na svoj fin i zakamufliran način jer mnogo o stvari koje su se događale iza kulisa među njima dvojicom, pogotovo uoči prve borbe s Francisom Ngannouom, i dalje nisu izašle u javnost. I pitanje je hoće li ikada.

Međutim, nakon što je Miočić izdominirao 'zlatnu koku' u prvom ogledu, retorika i pristup iz UFC-a su se promijenili. I sam Miočić potvrdio je promjenu smjera, a UFC ga je konačno prihvatio onakvog kakav je. I počeo isticati vrline zbog kojih ga je nekolicina navijača zavoljela - njegovu plemenitost i dobrotu, dobrotvoran rad, skromnost, karijeru kao tehničara u vatrogasnoj postaji i tako dalje.

Pa je Dana sada biranim riječima govorio o Stipi.

- Sa Stipom imam jedan čudan odnos, ali ja ga volim. On je ljudina kakvu možete samo poželjeti. Zadržao je svoj posao u vatrogasnoj postrojbi. Vole ga u njegovom gradu. On će otići kao najveći teškaš u povijesti UFC-a, zapravo najveći u povijesti ovog sporta - rekao je White nakon što je Stipe izgubio titulu od Ngannoua pa odgovorio na pitanje što će sada biti s Miočićem:

- Ne znam što slijedi Stipi. Najbolje za njega je da ode kući i odmori s obitelji. Nakon toga ćemo razgovarati. Nemam o Stipi reći što drugo osim iskazati mu maksimalno poštovanje, prema njemu osobno, kao i prema svemu što je napravio za našu kompaniju - zaključio je čelni čovjek UFC-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov