Obavijesti

Sport

Komentari 25

Za ulazak u 1/8 finala mogla bi biti dovoljna još jedna pobjeda

Za ulazak u 1/8 finala mogla bi biti dovoljna još jedna pobjeda
1

Nakon ovakve predstave, navijači se s pravom nadaju da će i Šahtar pasti u Maksimiru, a još kad bi Bjeličina družina otkinula i koji bod na gostovanjima u Harkivu i Milanu, osmina finala je tu

VIDEO

Pazite ovu podudarnost: najmanje bodova s koliko je neka momčad izborila drugi krug Lige prvaka bilo je šest, i to Zenit, baš u sezoni i baš u skupini s Nenadom Bjelicom!

Pokretanje videa...

00:50

Dakako, raditi sve moguće projekcije nakon jednog odigranoga kola besmisleno je, ali zanimljiva je činjenica kako se, eto, skupina Lige prvaka može proći i sa šest bodova. Što bi značilo Dinamu još jedna pobjeda u preostalih pet kola.

Pobjeda od 20 mil. kn! Dinamo zaradom može graditi stadion
Pobjeda od 20 mil. kn! Dinamo zaradom može graditi stadion

U Zenitovom slučaju iz 2013., Rusi su krenuli porazom u Madridu kod Atletica 3-1, pa kod kuće remizirali s Bjeličinom Austrijom 0-0, pa pobijedili u Portu 1-0, remizirali s Portom 1-1 i s Atleticom 1-1, te u zadnjem kolu doživjeli potop u Beču 4-1.

Ali drugo mjesto donio im je baš rasplet skupine u kojoj je Atletico 'išamarao' sve (16 bodova), a Zenit, Porto i Austria međusobno su se 'počupali'. Tako da je Zenit završio sa šest, a Porto i Austria sa po pet bodova, s tim da je Bjelica ostao i bez proljeća u Europskoj ligi zbog lošijeg međusobnog omjera s Portom.

Zagreb: Uzvratni susret 2. pretkola Lige prvaka između Dinama i Saburtala

Takav je rasplet i te kako moguć i ove sezone u Dinamovoj skupini. Da Manchester City pobijedi sve, a Dinamo, Atalanta i Šahtar pobjeđuju jedni druge.

U tom kontekstu moguće je i da hrvatski i talijanski klub ostanu bodovno izjednačeni, što bi gotovo sigurno značilo da će Dinamo završiti ispred.

Nakon ovakve predstave, navijači se s pravom nadaju da će i Šahtar pasti u Maksimiru, a još kad bi Bjeličina družina otkinula i koji bod na gostovanjima u Harkivu i Milanu, osmina finala je tu!

Hit Lige prvaka: Odrastao sam pod granatama pa ostvario san
Hit Lige prvaka: Odrastao sam pod granatama pa ostvario san

Da, i to će biti važan faktor, što ni Šahtar ni Atalanta u Ligi prvaka zapravo ne igraju na svom terenu, nego su domaćini u Harkviu (zbog rata) i Milanu (jer stadion u Bergamu ne zadovoljava Uefine kriterije).

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića