Obavijesti

Sport

Komentari 58

Zabija kao Messi, pozira poput Ronalda: Salah prekinuo post

Zabija kao Messi, pozira poput Ronalda: Salah prekinuo post
9

VIDEO Liverpool je slavio kod Southamptona 3-1 i to nakon što je gubio 1-0. Keita je izjednačio, a Salah je zabio za vodstvo što mu je bio prvi gol nakon 56 dana. Pobjedu 'redsa' potvrdio je kapetan Henderson

VIDEO

Mohamed Salah opet zabija u engleskom prvenstvu i Liverpool je opet na vrhu Premiershipa...

Southampton-Liverpool 1-3!

<<< GOLOVE SA SJAJNE UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE >>>

Počelo je dosta turobno za Redse, Shane Long zabio je za Sothon nakon samo 9 minuta. Ali klub s Anfielda je gladan trofeja, engleski naslov je opsesija i Liverpool je sve okrenuo na St. Mary'su.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najprije je Naby Keita u 36' izjednačio (najbolja Keitina partija u crvenom dresu), a trijumf je zapečaćen u zadnjih deset minuta:

80' - iz Southamptonovog slobodnjaka: Liverpoolova kontra. Salah u sprintu od 50 metara pa vrhunska egzekucija s ruba kaznenog prostora, u stilu Messija. Gol je proslavio u stilu Ronalda, skinuvši majicu i pokazavši mišiće.

86' - Firmino šalje s a v r š e n i ubačaj zdesna, a Henderson u punom trku zabija sa šest metara, 3-1 gotova priča, Redsi slave.

Salah u Premiershipu gol nije dao 56 dana. Ovo mu je pedeseti za Liverpool i to u samo 66 utakmica. Dejan Lovren igrao je od 88'. U akciji kod gola za 1-1 Salah je bio u zaleđu, ali milimetarskom (sudac Tierney inače nije bio nimalo uvjerljiv nego dosta nesiguran).

Pred kraj tekme dogodio se raritet: netko je, vjerovali ili ne, zapalio baklju na engleskom stadionu! Časna riječ, dobro smo vidjeli. Manchester City ima tekmu manje (s Man Unitedom), ali Redsi su dobili u Southamptonu, preskočili City i Liverpool je opet prvi!

Tablica

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...