Obavijesti

Sport

Komentari 28

Zabio Vrsaljko: Dinamo lako dobio 7. momčad slovačke lige

Zabio Vrsaljko: Dinamo lako dobio 7. momčad slovačke lige
12

'Modri' su pobijedili Ružomberok, sedmu momčadi slovačke lige, s 2-0. Oba gola pala su u drugom poluvremenu. Prvi je zabio Vrsaljko, a drugi je bio autogol

VIDEO

Dinamo je na pripremama u Mariboru odigrao pripremnu utakmicu protiv Ružomberoka, sedme momčadi slovačke lige. 'Modri' su u mjestu Limbuš pred 50-ak gledatelja pobijedili 2-0, a oba gola pala su u drugom poluvremenu. Prvi je zabio Vrsaljko, a drugi je bio autogol.

U prvom poluvremenu je zagrebačka momčad dominirala, a promašili su dvije dobre prilike. Po jednu Ivan Krstanović i Fatos Beqiraj, napadači se nisu proslavili. U 47. minuti je precizan bio Vrsaljko nakon gužve u kaznenom prostoru. Konačni rezultat postavio je 10 minuta kasnije Kostelny, branič Ružomberoka, koji je zabio autogol glavom nakon centaršuta Milana Badelja.

Nije iznenađenje da su 'modri' mrežu sačuvali netaknutom jer je Ružomberok u završenoj sezoni slovačke lige imao najslabiji napad, a u 90 minuta su stvorili jednu jedinu priliku.

Nakon sat vremena igre Kruno Jurčić je u igru gurnuo cijelu drugu postavu, a kapetansku vrpcu je od Badelja uzeo Tomečak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za utakmicu nisu konkurirali ozlijeđeni Bišćan, Kramarić i Barbarić.

Tonel se ozlijedio

U 54. minuti je, nakon naizgled lakšeg starta, ostao ležati Tonel. Portugalac se uhvatio za zglob i odmah napustio teren. Još se ne zna težina ozljede, piše ne Dinamovoj službenoj stranici.

Sastav:

Kelava (od 60. Lončarić), Vrsaljko (od 60. Tomečak), Tonel (od 54. Ademi), Cufre (od 60. Vida), Ibanez (od 60. Palić), Leko (od 60. Calello), Badelj (od 60. Chago), Alispahić (od 60. Šitum), Sammir (od 46. Kovačić), Beqiraj (od 60. Sylvestr), Krstanović (od 60. Rukavina) 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta