Obavijesti

Sport

Komentari 2

Zadar nakon produžetka srušio Partizan, Mavra opet najbolji

Zadar nakon produžetka srušio Partizan, Mavra opet najbolji
6

Partizan je hvatao zaostatak tricama, a Zadrani su imali priliku i mirnije prelomiti utakmicu. No, ovako je možda i slađe...

VIDEO

Košarkaši Zadra u susretu su 19. kola regionalne ABA lige kod kuće svladali Partizan sa 96-94 (19-17, 22-20, 20-18, 22-28; 13-11) nakon produžetka.

Pokretanje videa...

KK Zadar 00:20

Zadrani su kontrolirali rezultat gotovo čitavim tijekom susreta, no gosti iz Beograda su držali priključak odličnim šutom za tricu. Mogao je Zadar do pobjede i bez dodatnih pet minuta jer je Palokaj položio za 83-80 samo 20 sekundi prije isteka vremena. Partizan je u posljednjem napadu morao pogoditi tricu za produžetak, pet sekundi prije kraja Trifunović je promašio, ali je Perkins skočio u napadu i vratio loptu do jaramaza čiji je šut za tricu sekundu prije kraja bio precizan.

Zadar: Utakmica između KK Zadar i KK Partizan Niš u 19. kolu ABA lige

U dodatnih pet minuta Zadar je bio stalno u prednosti, na ulasku u posljednju minutu stigao do vodstva 96-90, no ponovno nije uspio mirno okončati susret. Vuković je dvije sekunde prije kraja kod 96-93 imao dva slobodna bacanja te je trebao pogoditi jedno za sigurnu pobjedu. No, promašio je oba, a zatim je Palokaj nepotrebno napravio prekršaj na Dangubiću i ponudio tračak nade Partizanu da pogođenim prvim slobodnim bacanjem, namjernim promašajem nakon drugog i skokom u napadu te poentiranjem izbori novi produžetak. Dangubić je pogodio prvo bacanje, promašio drugo i dokopao se lopte no njegov šut za drugi produžetak blokirao je Vuković.

Zadar: Utakmica između KK Zadar i KK Partizan Niš u 19. kolu ABA lige

Najzaslužniji za treću uzastopnu pobjedu Zadra u ABA ligi bili su Dominik Mavra s 20 i Justin Carter sa 17 koševa, dok je Rashawn Thomas ubacio 24 poena za Partizan.

Zadar sada ima omjer pobjeda i poraza 6-9, a Partizan 7-11. (ab)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu