Obavijesti

Sport

Komentari 0

Zadar u drami do druge pobjede u ABA ligi: Moramo se popraviti

Zadar u drami do druge pobjede u ABA ligi: Moramo se popraviti

Moram reći da je sreća bila na našoj strani. FMP je bio bolji protivnik veći dio utakmice, dobra stvar je što se nismo predali i vjerovali smo do kraja, rekao je trener Zadra Veljko Mršić...

VIDEO

U odgođenom susretu osmog kola regionalne košarkaške ABA lige Zadar je u Beogradu nakon produžetka pobijedio FMP sa 99-89 ostvarivši drugu pobjedu. Bila je to žestoka bitka, prava ratnička utakmica u kojoj je hrvatski klub došao do tek druge pobjede u regionalnoj ligi.

Posljednje tri utakmice Zadar je odradio u pravom NBA ritmu i to na tri gostovanja. Prvo su demonstrirali fantastičnu igru protiv Cibone u domaćem prvenstvu i slavili s plus 19 (81-62), ali samo dva dana poslije - kolaps. Igokea je obranom uništila momčad Veljka Mršića koja je u drugom poluvremenu zabila mizernih 16 koševa! Na kraju je Igokea pobijedila 72-48.

Susret 5. kola ABA lige između Zadra i Splita

Taj poraz baš nije ulijevao neki optimizam uoči susreta protiv FMP-a. Zadranima je trebala pobjeda pod hitno, a nakon sjajne borbe je i došla. Bio je to susret u kojem su domaćini od početka vodili, Zadar je cijelo vrijeme hvatao zaostatak, a u jednom trenutku je bio i na minus deset. Srpska momčad je imala i šut za pobjedu u posljednjoj sekundi. Nisu to iskoristili pa je momčad hrvatskog izbornika dodala gas više u produžetku i došla do druge pobjede u ABA ligi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dominik Mavra je upisao double-double učinak s 23 koša i 11 asistencija, Aleksandar Bursać je dodao 19,  Kodi Justice 18, a Justin Carter 16 koševa, četiri skoka i pet asistencija. Kod domaćina Nemanja Nenadić je zabio 18 koševa, a Miloš Pecarski 15 koševa.

Laktaši: Utakmica 10. kola ABA lige između KK Igokea i KK Zadar

- Moram reći da je sreća bila na našoj strani. FMP je bio bolji protivnik veći dio utakmice, dobra stvar je što se nismo predali i vjerovali smo do kraja. Uspjeli smo smanjiti razliku od -10 i izborili smo produžetak. Čestitam mojim momcima jer su vjerovali do kraja, ali moramo se popraviti jer smo imali dosta loših odluka u zadnje dvije utakmice - kazao je trener Zadra Veljko Mršić.

Na ljestvici vodi Crvena zvezda (9-1), ispred Mege (7-3). Split je deveti (3-7), Cibona stepenicu niže (3-7), dok je Zadar na 13. poziciji (2-6). Na začelju je Koper Primorska (0-10).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu