Obavijesti

Sport

Komentari 8

Zadnji vlak za Ligu prvaka? Još godinu dana: Buffon & Chiellini. A dolazi Melo za 72 milijuna €

Zadnji vlak za Ligu prvaka? Još godinu dana: Buffon & Chiellini. A dolazi Melo za 72 milijuna €
1

Buffon ima 42, a Chiellini 35 godina. U Italiji su osvojili sve, repetativno. Buffon je s Azzurrima i svjetski prvak iz 2006., ali u Ligi prvaka najveći im je uspjeh: poraz u finalu. Chielliniju dvaput, Buffonu tri puta

VIDEO

Fenomenalni iskusnici talijanskog prvaka Juventusa, Gianluigi Buffon i Giorgio Chiellini, potpisali su produljenje ugovora s talijanskim prvoligašem do ljeta 2021. godine, objavljeno je na službenim stranicama kluba.

POGLEDAJTE VIDEO: GIGI JE IKONA CRNO-BIJELIH

Pokretanje videa...

Buffon se vratio u Juventus 00:14

Legendarni vratar Juventusa i bivši vratar talijanske reprezentacije 42-godišnji Buffon, koji je u klubu iz Torina od 2001. godine kada je došao iz Parme, uz kratku pauzu prošle godine kada je bio u PSG-u, za Juventus je odigrao 669 utakmica.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kapetan Chiellini, koji će u kolovozu navršiti 36 godina, odan je klubu od 2005. godine i u tom je razdoblju odigrao 509 utakmica u crno-bijelom dresu i zabio 36 golova.

Ligue 1 - Paris St Germain v Amiens SC

- Primjeri na terenu i u svlačionici, vođe, nositelji crno-bijelog DNK, koji se oblači kao druga koža. Bianconeri uvijek. Zauvijek - stoji na Juventusovim stranicama.

Iako su s Juventusom osvojili brojne talijanske naslove, još nisu osvojili ni jednu Ligu prvaka. Buffon je svjetski prvak iz 2006., ali je tri puta gubio u finalu Lige prvaka, a Chiellini dva puta.

I to nije sve. Španjolski prvoligaš Barcelona je službeno potvrdila transfer 23-godišnjeg brazilskog veznjaka Arthura Mela u Juventus za - 72 milijuna eura.

Arthur će ostati na Camp Nou do kraja sezone 2019./20. koja je produljena zbog pandemije korona virusa do kolovoza. U suprotnom će smjeru, iz Torina u Kataloniju, BiH veznjak - Miralem Pjanić (za 60.000.000 €).

Arthur je došao u Barcelonu iz brazilskog Gremia u srpnju 2018. za 31 milijun eura i očekivalo se da će naslijediti Xavija Hernandeza no unatoč početnim uspjesima, u prvoj sezoni je u samo 19 utakmica bio u početnoj postavi, a u 14 ove sezone. 

Osim toga, pratili su ga i skandali pa se tako u ožujku prošle godine ispričao jer je usred sezone otputovao u Pariz na rođendansku proslavu svog suigrača iz brazilske reprezentacije Neymara. Također u prosincu prošle godine je televizija objavila da je otišao na snowboarding iako je tvrdio da ozlijeđen.

Tottenham Hotspur v Barcelona - UEFA Champions League - Group B - Wembley Stadium
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu