Sport

Komentari 24

Zafrkant Zagorac opet udara: 'Hoće li itko zapaliti Duvan?'

Zafrkant Zagorac opet udara: 'Hoće li itko zapaliti Duvan?'

Zagorac je objavio sliku dresa na kojem piše ime igrača Duvan, a zaigrani golman je dodao 'oće ko zapalit'. I tako je to ispalo, 'Hoće li itko zapaliti Duvan', misleći na cigaretu...

Danijel Zagorac poznat je kao dobri duh svlačionice Dinama. Iako je mjesto prvog golmana uvjerljivo rezervirano za Livakovića, On kao pravi suigrač s velikim veseljem slavi pobjede 'modrih'. Često nas je znao na društvenim mrežama počastiti s nekim forama. Tako je prošle godine nakon osvajanja Kupa pozirao potpuno gol, a pehar je stavio na intimno mjesto. 

Nije ni on ostao ravnodušan nakon velike pobjede Dinama nad Atalantom (4-0) i to je proslavio u svom stilu. On se na kraju utakmice mijenjao za dres s napadačem Atalante Duvanom Zapatom koji je bio potpuno nevidljiv, a onda mu je na putu do svlačionice pala na pamet sjajna fora koju je ubrzo objavio na Instagramu.

Objavio je sliku dresa na kojem piše ime igrača Duvan, a zaigrani Zagorac je dodao 'oće ko zapalit'. I tako je to ispalo, 'Hoće li itko zapaliti Duvan', misleći na cigaretu.

Iskoristio je Danijel napadačev dres i apsolutno nasmijao sve. A to je upravo ono što su igrači Dinama zaslužili nakon nevjerojatne pobjede. Smijeh i veselje. Jer s ovakvom igrom samo im je nebo granica...

Najčitaniji članci