Obavijesti

Sport

Komentari 50

Zagreb mu je drugi dom: I Goce Sedloski je kandidat za trenera

Zagreb mu je drugi dom: I Goce Sedloski je kandidat za trenera
6

U Zagrebu ima stan, navijači su ga obožavali, obožavaju ga i danas, bio je kapetan Dinama, čuje se sa Zdravkom Mamićem i nije nemoguće da Dinamov savjetnik uskoro opet okrene njegov broj

VIDEO

Mario Cvitanović zasad je preživio, u Dinamu su svjesni da trenutno nemaju bolje rješenje pa će ga ostaviti na klupi, ali ima zadatak da Dinamo u sljedećih šest mjeseci bude prvi, a u tom razdoblju mora razvijati i mlade igrače.

I dok u Dinamu odmahuju rukom na glasinu da bi Joe Šimunić mogao na klupu, sve se glasnije spominje ime čovjeka koji bi se na Maksimir vjerojatno vratio pješice.

Napravio je čuda s Vardadom osvojivši naslov Makedonije, u kvalifikacijama za Ligu prvaka bili su jedno od najljepših priča izbacivši švedski Malmö, dok su protiv Kopenhagena do 75. minute imali prolazak u play-off Lige prvaka...

 

Bi li Sedloski bio dobro rješenje za plavu klupu?
DA! Goce je legenda Dinama, navijači su ga obožavali, a ima i rezultate iza sebe, Mamiću, zovi!
NE! Nema neke velike rezultate, makedonska liga je lošija od naše, nije materijal za Dinamo
NE ZNAM
Poll Maker
 
 
 
 
 
 

Goce Sedloski podnio je ostavku nakon financijskih potresa u klubu. Ruski poduzetnik Sergej Samsonenko, koji je od 2014. godine vlasnik Vardara i koji se obvezao da će u klub godišnje ulagati najmanje 1,5 milijuna eura, objavio je da se na kraju sezone povlači iz kluba, navodno ljut jer su ga napali navijači i makedonska javnost zbog cijene ulaznica za utakmice play-offa Europske lige.

Sedloski je igrao i u Hajduku, ali u Dinamu je ostavio najdublji trag. Za plave je potpisao 1998. godine, ne iz Hajduka, već obilazno, nakon kratke avantuere u engleskom Sheffield Wednesdayu. Za Dinamo je u sedam sezona odigrao 190 utakmica, osvojio je tri naslova, tri Kupa i dva superkupa, a igrao je Ligu prvaka i Europsku ligu.

Navijači 'modrih' su ga obožavali, a zbog borbenosti je dobio i kapetansku traku. Bio je pravi lider Dinama, na terenu i izvan njega. Prošle godine njegov Vardar igrao je protiv 'modrih' u pretkolu Lige prvaka.

- Zagreb je moj drugi dom. Često sam tamo, u Zagrebu imam i stan. U kontaktu sam s većinom igrača s kojima sam igrao u Dinamu. Volim doći u Zagreb, rado se sjetim vremena dok sam igrao u Maksimiru, emocije su velike - rekao nam je tada Goce Sedloski, kojeg smo posjetili na pripremama.

Kad smo mu spomenuli klupu Dinama, samo se nasmijao. 

- U Vardaru sam prvo bio sportski direktor, a onda sam odlučio sjesti na klupu - rekao nam je tada Goce i dodao kako se čuo sa Zdravko Mamićem.

Više nije u Vardaru, a nije nemoguće da se opet čuje sa Zdravkom koji je teško podnio Dinamovu blamažu od Albanaca i ispadanje iz Europe. Neće biti nikakvo iznenađenje ako Mamić okrene njegov broj i objavi da Dinamo ima novog trenera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu