Obavijesti

Sport

Komentari 15

Zagreb se raspao i poklonio pobjedu 'lisicama' iz Berlina

U 6. kolu Lige prvaka CO Zagreb u Areni je izgubiio 25-24 od Füchsea . Zagrebaši razloge poraza trebaju tražiti u velikom padu u igri u posljednjih 20 minuta igre

VIDEO

U 6. kolu Lige prvaka rukometaši CO Zagreba izgubili su od Füchsea 25-24 i tako upisali četvrti poraz u sezoni.

Za CO Zagreb sve je dobro izgledalo prvih 40 minuta, kada su kontrolirali susret i imali čak šest golova prednosti (19-13)

Nakon toga uslijedio je neobjašnjivi pad u igri hrvatskog prvaka, koji su iskusni gosti znali iskoristiti i serijom 12-4 u posljednjih 15 minuta došli do pobjede 25-23.

- Odigrali smo jako dobro, borili se i baš zato još više možemo žaliti zbog poraza. Ovo više nije ni neiskustvo, ne smije nam se događati da stalno ovako gubimo bodove. Jednostavno ne znam što nam se dogodilo nakon šest razlike - rekao je najbolji strijelac Zagreba Luka Stepančić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trener Slavko Goluža smatra kako je igranje Valčića nogom zbog kojeg je dobio isključenje greška koja se ne smije događati.

- Takve greške, u tim trenucima, protiv takvog protivnika su nedopustive - rekao je Keta i dodao:

- Zbog bedastoće Valčića falio nam je još jedan igrač za agresivnost, ali i rotaciju. Vvo nam je već četvrti put da gubimo bodove u zadnjoj minuti, a to je stvar neiskustva. Fali nam vođa da napravimo taj još jedan milimetar, međutim za taj milimetar se mora još jako puno raditi.

Filip Ivić imao je 12 obrana, ali u završnici je Goluža prednost dao Kelentriću.

- Imamo velike padove, stalno nam se događaju iste stvari, ali utjeha nam je da nismo izgubili od bilo koga, nije nas pobijedila neka bezvezna momčad.

- Puna mi je glava svega, opet imamo sve i zadnjim trenucima uspijemo sve upropastiti, sve skupa je i malo frustrirajuće. Treba nam više hrabrosti da tih minus jedan okrenemo u plus jedan - rekao je Špiler

Trener 'lisica' Dagur Sigurdsson imao je puno riječi hvale za zagrebačku mladost.

- Respektirali smo Zagreb, koji ima bogatu tradiciju, ali i momčad na koju morate biti ponosni. Ovo što se večeras dogodilo je cijena koju moraš platiti kad imaš ovako mladu momčad.

- Imali su nas na pladnju, dali smo im sve, ali kad smo promijenili obranu kao da su odjedanput prestali igrati, međutim očekujem da će ovaj Zagreb biti u europskom vrhu. Bilo je lijepo doći doma, dugo nisam bio, još od srpnja, a bilo je lijepo i uzeti dva boda. To je stvar iskustva koje je ovog puta bilo na našoj strani - rekao je Denis Špoljarić.

Kod Zagreba najbolji je bio Stepančić s osam golova, Horvat je zabio šest, a Josip Valčić tri. Ivić je imao 12 obrana. Kod gostiju Igropulo je bio najbolji sa šest golova.

Bila je ovo posljednja utakmica 6. kola skupine D, nakon koje je Zagreb CO ostao na četvrtom mjestu s tri osvojena boda, odnosno jednim više od mađarskog Szegeda i švicarskog Schauffhausena.

Upravo protiv Szegeda Zagreb igra svoju sljedeću utakmicu (1.12.), koja bi čak mogla biti i ključna u borbi za to posljednje četvrto mjesto koje vodi u daljnju fazu natjecanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida