Obavijesti

Sport

Komentari 1

Zagreb Slovacima nagrada: Hrvatska kao veliki favorit

Zagreb Slovacima nagrada: Hrvatska kao veliki favorit
1

Slovački rukometaši već su samim prolaskom u drugi krug napravili jako puno. Zadovoljni smo rezultatom, već sada kaže slovački izbornik

VIDEO

Slovačka je dosad bila samo na dva Europska, a ovo im je prvi nastup na Svjetskom prvenstvu. Igrali su na posljednja dva EP-a, a u kvalifikacijama za prvenstvo u Hrvatskoj u razigravanju izbacili su vrlo jaku Sloveniju.
Prolaskom u drugi krug, u koji su prenijeli jedan bod, već su napravili veliki uspjeh.
- Zadovoljni smo rezultatom, prvi put prošli smo skupinu, znači da smo na dobrom putu - rekao je trener Slovaka Zoltan Heister.
Najveća mana im je neiskustvo jer su na “velikoj sceni” tek tri godine. U utakmicama često osciliraju, a sudeći prema pet utakmica u osječkoj skupini, puno su bolji bili u drugom poluvremenu. U skupini su od Francuske uvljerljivo poraženi (26-35), pobijedili su Argentinu, Australiju i Rumunjsku, a protiv Mađarske su odigrali neodlučeno.
Najviše su se mučili protiv Mađara, a bod osvojen protiv njih prenijeli su u drugi krug. Na poluvremenu su gubili čak 12-6, no preokrenuli su susret. Drugi krug osigurali su pobjedom protiv favoriziranih Rumunja.
- Puno im igrača igra u Njemačkoj, vrlo su brzi i forsiraju kontre. Moramo biti oprezni, zatvoriti te njihove brze kontre - rekao je hrvatski izbornik Lino Červar.
- Slovaci mogu biti neugodni. Jedno su od iznenađenja ovoga SP-a. Sjetite se da su izbacili Slovence - rekao je Igor Vori.

VALČIĆ OPET POČINJE PRIJE LACKOVIĆA
Lino Červar ne eksperimentira puno, barem ne sa sastavom koji istrči od prve minute. Gotovo svaku utakmicu započelo je istih sedam igrača. Najveće pitanje je može li i koliko igrati najbolji igrač Ivano Balić.

SLOVACI PO KVALITETI DALEKO OD HRVATSKE
Ne postoji nijedan slovački igrač koji bi mogao upasti u ovu hrvatsku reprezentaciju. Izbornici Line Červara bolji su u svakom pogledu, a i iskustvo je na njihovoj strani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu