Obavijesti

Sport

Komentari 0

Zagrebaši uzeli Nexeu i drugog igrača: Uz Šipića došao i Gadža

Zagrebaši uzeli Nexeu i drugog igrača: Uz Šipića došao i Gadža
1

Htio bih se zahvaliti svojem bivšem klubu i treneru, bilo mi je lijepo, no mislim da je ovo sada logičan slijed i jedna lijepa stepenica više te se nadam kako ćemo i Klub i ja biti zadovoljni, rekao je novi zagrebaš Gadža

VIDEO

Bit će gužve u sljedećoj sezoni na sredini Zagrebova napada. Luka Mrakovčić i Aleks Vlah dobili su jaku konkurenciju u Anti Gadži (27). Odnedavno i hrvatski reprezentativac potpisao je na dvije godine sa zagrebašima nakon provedenih pet u Nexeu. Našičanima je Zagreb nakon Šipića, eto, uzeo i njega.

- Nadam se da ću opravdati očekivanja. Htio bih se zahvaliti svojem bivšem klubu i treneru, bilo mi je lijepo, no mislim da je ovo sada logičan slijed i jedna lijepa stepenica više te se nadam kako ćemo i Klub i ja biti zadovoljni - kazao je rođeni Zagrepčanin koji će konačno dobiti pravu priliku u Zagrebu, a uz sve i u Ligi prvaka.

 - Za mene je to novi izazov, igrao sam dosad EHF Kup. Veselim se, mislim da imamo dobre šasnse za proći skupinu. Doma moramo svaku utakmicu nastojati pobijediti i nadati se što boljemu plasmanu. Kada je SEHA liga u pitanju, dobro mi je poznata s obzirom na to da istu igram već pet godina. Istina je da je ove godine jača, ali mislim da mi je to dobro poznat teren te da će i to dobro izgledati. Nadam se doprinijeti koliko god mogu te da će ekipa biti zadovoljna.

Respektabilan roster

Gadža je sedmo ovoljetno pojačanje hrvatskog prvaka (Bećiri, Ašanin, Stojnić, Kosteski, Špende, Šipić), vrlo vjerojatno i posljednje s obzirom da nema plana da se zakrpa problematična pozicija desnog vanjskog. Tu je ostao samo mladi Vekić, kapetan Horvat morat će zaboraviti na krilo.

- Mislim da smo s Antom kompletirali igrački kadar za iduću sezonu. Meni je veliko zadovoljstvo da se on vratio u svoj klub. Osim toga, činjenica je da je Zagreb potpisao i Marina Šipića, osovinu Nexea koji je prošle godine odigrao svoju najbolju sezonu u povijesti kluba činila su upravo njih dvojica i činjenica da su završili kod nas, kao što su se priključili i hrvatskoj reprezentaciji, meni predstavlja osobito zadovoljstvo - kaže direktor Vedran Šupuković.

Papir kaže da bi zagrebaši u svakom slučaju trebali biti mlađi, brži i poletniji. Očekujemo i kvalitetniji.

- Ante se po svim igračkim, ljudskim i dobnim karakteristikama uklapa u filozofiju rukometnog kluba PPD Zagreb - on je, ako ne griješim, sedamnaesti igrač između 19 i 27 godina, što znači da imamo puno mladih igrača, već etabliranih. Već je osam ili devet igrača koje imamo u rosteru za iduću sezonu bilo na proširenom popisu izbornika Line Červara za zadnje dvije kvalifikacijske utakmice protiv Švicarske i Belgije. Kada tu dodamo Špendea i Vlaha koji su već standardni slovenski reprezentativci te Stojnića koji je na pragu reprezentacije, onda definitivno možemo utvrditi da je naš roster za iduću sezonu respektabilan i vrlo vjerojatno će i ostale momčadi Lige prvaka prema nama pristupati na jedan potpuno drugačiji način negoo u minuloj sezoni kada smo za mnoge od njih bili relativno nepoznati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani