Obavijesti

Sport

Komentari 2

Zagrebov problem nije samo u treneru, on zicere neće zabiti. A promašio je s dvojicom igrača

Zagrebov problem nije samo u treneru, on zicere neće zabiti. A promašio je s dvojicom igrača
3

Slijedi potraga za novim trenerom. Da će biti šok-terapija, teško jer Zagrebov problem u Europi nije samo u treneru. Trebat će mu i čarobni štapić da uspije okrenuti stvari u trenutnim uvjetima

VIDEO

PPD Zagreb ostao je bez trenera nakon dva mjeseca sezone. Ivica Obrvan napustio je klupu zagrebaša, izdržavši na njoj 18 mjeseci. S obzirom kojom su brzinom njegovi prethodnici odlazili, dugo se i zadržao.

Presudio mu bolan poraz od Dinama: Zagreb bez trenera!
Presudio mu bolan poraz od Dinama: Zagreb bez trenera!

Iako je u ovo doba prošle sezone Zagreb bio na nuli u Ligi prvaka, u klubu su očekivali više od sadašnja tri boda. Bolan poraz u srijedu u Areni od Dinamo Bukurešta golom nakon isteka vremena (28-29) u utakmici u kojoj nijednom nisu gubili bio je presudan za Obrvana. Zagreb je ostao daleko od realnih šansi za prolaskom skupine. Još jednom.

Nevjerojatan poraz Zagreba: Izgubili nakon isteka vremena! Trener: Ovo prvi put govorim...
Nevjerojatan poraz Zagreba: Izgubili nakon isteka vremena! Trener: Ovo prvi put govorim...

- Broj osvojenih bodova u četiri domaće utakmice Lige prvaka nije bio u skladu s ambicijama, što je poremetilo naše planove te smo u dogovoru shvatili kako je stiglo vrijeme za reakciju - rekao je direktor Vedran Šupuković.

PPD Zagreb poražen od Dinama iz Bukurešta u  EHF Ligi prvaka

Sva tri boda Zagreb je osvojio u četiri domaće utakmice. Pobijedio je Porto, gubio od danskog GOG-a te Dinama i remizirao s Wislom u Varaždinu. Glavni favoriti skupine tek trebaju doći u Arenu, protiv njih je Zagreb gubio uvjerljivo u Parizu i Magdeburgu. Prvi krug zatvaraju u Veszpremu za tri tjedna.

Realno, Zagreb je u okolnostima u kojima egzistira i koja sve teže prate Europu podbacio samo na otvaranju protiv GOG-a. Protiv konkurenata za prolaz skupine, Wisle i Dinama, mogao je osvojiti sva četiri boda, a osvojio je samo jedan. Da je bio kompletan u barem jednoj utakmici, vjerojatno bi danas bilo i bolje, ali i drugi imaju ozljede pa se vaditi na to pretjerano nema smisla makar se u Zagrebovom kadru osjeti kada nema Kavčiča ili Srne, sada Čupića. Recimo, Miloša Kosa, koji je zadnji stigao, nakon debija s Wislom, protiv Dinama nismo vidjeli ni sekunde.

Šteta da dolazak Vuke Borozana nije ispao pogodak jer to bi bio ekstra dodatak u vanjskoj liniji u kojoj Zagreb nema klasu, dok Wisla bira između Žitnjikova, Kosorotova ili Lučina, Dinamo Ali Zeina, Kukića, Kašpareka, Gurbinda... Ispao je Crnogorac veliki promašaj, na tom je putu i povremeni srpski reprezentativac Milan Milić koji je došao iz Nantesa, da bi ga Zagreb poslao na posudbu u Vojvodinu jer se kraj Klarice i Leimetera nije nametnuo. Za tri desna beka nema mjesta, ali to se moralo znati i ranije. 

Slijedi potraga za novim trenerom. Da će biti šok-terapija, teško jer Zagrebov problem u Europi nije samo u treneru, on neće zabiti zicere umjesto Muse ili Grahovca. Trebat će mu i čarobni štapić da uspije okrenuti stvari u trenutnim uvjetima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu