Obavijesti

Sport

Komentari 14

Dječak rasplakao zahvalnicom: 'Aljo, nemam oca, ti si mi uzor'

Dječak rasplakao zahvalnicom: 'Aljo, nemam oca, ti si mi uzor'
1

ALJOŠA VOJNOVIĆ U 31. godini miljenik navijača Osijeka napustio je klub po treći put i otišao na posudbu u Istru 1961. Kohorta mu je uputila dirljivu zahvalnicu u koju su se upisali navijači kluba

VIDEO

Aljoša Vojnović vjerojatno je i najomiljenija pojava u Osijeku. Taj plemeniti nogometaš i dijete prvoligaša s Drave nedavno je potpisao za svoj deseti klub u karijeri, Istru 1961 u koju je stigao na posudbu iz kluba za kojeg živi, svog Osijeka.

Ljubav je obostrana, Aljo se u tri navrata vraćao doma i svaki je put dočekan raširenih ruku. I dalje su svježe slike njegovog slavlja s Kohortom nakon što je Osijek torpedirao slavni nizozemski PSV u kvalifikacijama za Europsku ligu, a koliko je obožavan u Osijeku, svjedoči i gesta navijača kluba. 

[ZA ALJU] U moje vrijeme, kao klinci u 1. ili 2. razredu osnovne škole bi međusobno dijelili leksikone i upisivali se u...

Posted by Bijelo- plava birtija on Saturday, September 2, 2017

Naime, Facebook stranica 'Bijelo-plava birtija' koja prati sva zbivanja oko kluba oprostila se od Vojnovića na originalan i neuobičajen način.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokrenuli su inicijativu u kojoj su se navijači i simpatizeri NK Osijeka upisali u zajedničku zahvalnicu popularnom Alji.

Odazvalo se više od 200 ljudi i zaželjeli mu sve najbolje u nastavku karijere.

Prenosimo neke.

Davor (33)

Ne znam kako bih započeo, na koji način bi ti se zahvalio za sve što si učinio za naš Osijek za naše navijače i za mene osobno. Jer donio si nam jako puno radosti i najmanje što možemo mi kao navijači i simpatizeri kluba za tebe učinit ovu malu gestu koju je pokrenula čista ljubav i poštovanje prema tebi,kako igraču tako i čovjeku. Gotovo smo isto godište, a imam onaj osjećaj da želim bit osoba poput tebe,da svog sina odgojim da bude osoba poput našeg Alje. Vjeruj, tvoja tribina (istok) prepoznaje sve ono što drugi, koji bi trebali prepoznati ne prepoznaju. Tvoju ljubav prema klubu, tvoj lokalpatriotizam, tvoju odanost bijeloplavoj boji, išao si glavom di mnogi nisu htjeli nogom i mi to znamo cijeniti. Nadam se jednog dana da će i tvoj mural osvanuti pokraj našeg Bijelke jer za mene osobno, ti si jedini igrač koji može stat uz bok njemu čak mogu reći da si za mene i iznad Bijelke. Drago mi je i stvarno sam neizmjerno sretan što sam te imao mogućnost gledat na zelenom terenu i što ću sinu koji ima dvije i pol godine moći prepričavati kakav je igrač i čovjek bio nas Aljo... Još jednom hvala ti za sve i svrati ponekad na svoj ISTOK tvoja vojska te čeka.

Irena (27)

Dragi Aljo, nikad nisam imala onog najdražeg, uvijek su mi svi igrači bili podjednaki, neki manje neki malo više dragi sve dok nisi došao ti... Takva pozitivna energija, takvo srce, takav stav vođe plemena, takav običan čovjek a toliko poseban. NK Osijek ne zna što gubi tvojim odlaskom ali mi znamo zato ćeš zauvijek biti u našim navijačkim srcima, zapamti to! 

Mihael (19)

Tip igrača i osobe koja je u očima nas navijača jači od Messija i Ronalda zajedno. Kroz godine igranja u Osijeku postao je zaštitno lice kluba, usudio bih se reći i grada. Daj Bože da svaka iduća generacija ima još jednog Alju jer onda nam je samo nebo granica!

Marica (58)

Navijam za Osijek 40 godina i navijat ću zauvijek. Za sve ove godine među 5 najdražih meni osobno spadaš i ti Aljo. Kad god vidim tebe bilo u gledalištu na Istoku;u bilo kojim novinama; ili na internetu ili u gradu u akcijama meni smajlić trenutno na licu i onaj osjećaj zadovoljstva da si moj sugrađanin. Posudba u drugi klub ne traje zauvijek.pa sam sigurna da ću slijedeće sezone opet imati iste smajliće na licu dok igraš u Osijeku.

Za kraj, ostavljamo najupečatljiviju.

Ivan (13)

Ja nemam oca za uzor, ali zato imam tebe Aljo, da budem i postanem čovjek kao ti!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića