Obavijesti

Sport

Komentari 96

Zamrznuti u Rusiji: Rostov je senzacionalno srušio Bayern!

Zamrznuti u Rusiji: Rostov je senzacionalno srušio Bayern!
10

Rostov je srušio minhenski Bayern 3-2 u Rusiji za najveću pobjedu u povijesti kluba. Bavarcima je ovo prvi put da imaju dva poraza u nizu u prvom dijelu sezone u 12 godina...

VIDEO

Ovo se velikanu Bayernu nije dogodilo 12 godina! 

Rostov je pobijedio minhenski Bayern 3-2 u Rusiji u petom kolu Lige prvaka! Ruska momčad bolje se snašla na -4 i došla je do najveće pobjede u povijesti kluba, pobjede koja joj je širom otvorila vrata trećeg mjesta i Europske lige.

Rostov je srušio moćni bavarski stroj sa samo 29 posto posjeda lopte. Bayern je bio bez Manuela Neuera, u prvih 11 nije bilo ni Thomasa Müllera, Matsa Hummelsa i Xabija Alonsa, ali svejedno je to bio strahovito jak sastav njemačke momčadi.

Nakon poraza od dortmundske Borussije u Bundesligi, Bayern je izgubio drugu utakmicu u nizu u prvom dijelu sezone, a to mu se posljednji put dogodilo 2004.

Bayern je poveo u Rusiji preko Douglasa Coste u 35. minuti. Rostov preokreće golovima Azmouna pred kraj prvog dijela i Poloza iz penala početkom drugog poluvremena. Bernat zabija za 2-2, ali Noboa u 67. pogađa za senzaciju.

Rostov je s ovom pobjedom treći s tri boda ispred PSV-a koji večeras gostuje kod Atletica. Klub iz Madrida vodeći je s 12 bodova, dok je Bayern drugi s tri boda manje. Atletico i Bayern već su osigurali osminu finala.

Football Soccer - FC Rostov v FC Bayern Munich - UEFA Champions League Group Stage

 

Benfica ispustila 3-0!

U susretu 5. kola skupine B u Istanbulu Benfica je vodila 3-0 do 58. minute, no Turci su se vratili i došli do remija (3-3). Guedes, Semedo i Fejsa šokirali su Istanbul u prvom dijelu, ali Bešiktaš se vraća u stilu.

Tosun i Quaresma smanjuju na 2-3 da bi Aboubakar minutu prije kraja utakmice pogodio za remi i to na asistenciju Quaresme "rabonom".

Liga prvaka, skupina Dn 5. kolo:

Rostov - Bayern 3-2 (Azmoun 44, Poloz 50 (p), Noboa 67 / Costa 35, Betnat 52)

Liga prvaka, skupina B, 5. kolo:

Bešiktaš - Benfica 3-3 (Tosun 58, Quaresma 83 (p), Aboubakar 89 / Guedes 10, Semedo 25, Fejsa 31)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju