Obavijesti

Sport

Komentari 31

Zanosna Geo: Ronaldova draga je ukrala svu pažnju u Madridu

Zanosna Geo: Ronaldova draga je ukrala svu pažnju u Madridu
1

Jesu li moji golovi bolji od seksa? Ne, barem ne s mojom Georginom. To nikako, rekao je prije nekoliko dana Cristiano Ronaldo. Nakon zabave u Madridu, svima je jasno o čemu portugalski nogometaš priča

Georgina Rodriguez (25) je jedna od najzgodnijih žena na svijetu. Potvrdila je to još jednom u Madridu gdje je zasjala na dodjeli nagrada kozmetičke tvrtke. Poznati kozmetički brend organizirao je gala zabavu povodom svoje 30. godišnjice, a nagrađene su najtalentiranije Španjolke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Zaručnica Cristiana Ronalda nije bila među nominiranima, ali je uručila jednu od nagrade. A nakon zvjezdane večeri u Madridu samo se o njoj priča. Svi su gledali u njezinu zanosnu figuru. Georgina je nosila dugu, plavu, svjetlucavu haljinu s dubokim prorezom koju potpisuje Ali Karoui, a na nogama je nosila 'it' sandale koje je dizajnirao Gianvito Rossi. Mnoge je posjetila na Pilar Rubio, suprugu Sergija Ramosa koja je sličnu haljinu ali u kraćoj verziji nosila na premijeri dokumentarca svog supruga prije nekoliko dana.

El Corazon De Sergio Ramos" premiere

Na zabavu u Madrid je došla sama, a odmah po završetku privatnim je avionom odletjela kući u Torino. Tamo su je čekali Cristiano Ronaldo i njihova djeca

Portugalski nogometaš je početkom tjedna u velikom intervjuu u emisiji 'Good Morning Britain' voditelju Piersu Morganu otkrio da sanja o vjenčanju s Georginom, a bio je toliko otvoren pa je podijelio i detaljčić iz spavaće sobe. Naime, kada ga je Morgan upitao je li gol kojeg je zabio škaricama Juventusu u Ligi prvaka bolji do seksa, Ronaldo je odgovorio:

- Je li bolji od seksa? Ne, barem ne s mojom Georginom. To nikako.

- Puno mi je pomogla. Naravno da sam zaljubljen u nju. Bit ćemo vjenčani jednog dana, sigurno. O tome sanja i moja mama. Dobro se slažemo. Otvorio sam joj srce i ona meni - ispričao je Ronaldo.

Cristiano: 'Georgina je ljubav mog života, vjenčat ćemo se'
Cristiano: 'Georgina je ljubav mog života, vjenčat ćemo se'
Ronaldo: Seks s Georginom je bolji od golova koje sam trpao
Ronaldo: Seks s Georginom je bolji od golova koje sam trpao


POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S AMEROM GOJAKOM:

Pokretanje videa ...