Obavijesti

Sport

Komentari 26

Zašto je Tuchel dobio otkaz? Igračima je pao u očima zbog afere s mlađom djevojkom

Zašto je Tuchel dobio otkaz? Igračima je pao u očima zbog afere s mlađom djevojkom
5

Privatni život Thomasa Tuchela postao je vruća tema u svlačionici Chelseaja gdje se nerijetko tračalo o raspadu njegovog braka i činjenici da ima mlađu djevojku, pišu engleski mediji

VIDEO

Nakon poraza Chelseaja od najboljeg hrvatskog kluba Dinama (0-1) na Maksimiru, trenera Thomasa Tuchela po povratku u London dočekao je hladan tuš. 

Pokretanje videa...

Dinamo srušio Chelsea 01:00

Uprava kluba s novim američkim vlasnikom Toddom Boehlyjem sazvala je hitan sastanak na kojemu su priopćili njemačkom strategu da je razriješen s dužnosti trenera 'bluesa', a engleski mediji otkrivaju pozadinu priče njegovom otkaza. 

Prema pisanjima engleskog Independenta, Tuchelov privatni život također je imao utjecaja na konačnu odluku klupskih čelnika. Nijemac je izgubio povjerenje igrača zbog neobičnog ponašanja i čestih promjena raspoloženja što je očigledno posljedica i njegovog razvoda braka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: Konferencija nogometnog kluba Chelsea uoči sutrašnje utakmice 1. kola UEFA Lige prvaka

Naime, Tuchel se u travnju ove godine razveo od supruge Sissi s kojom je bio 13 godina u brak, a u istom su dobili dvije kćerke. Njemački trener ubrzo je pronašao utjehu u mladoj Brazilki Natalie Max s kojom je viđen na brodu na Sardiniji krajem srpnja. 

Englezi tvrde da je upravo odnos s mladom Brazilkom utjecao na pad njegovog autoriteta u svlačionici Chelseaja te da igrači u njemu više nisu vidjeli stručnjaka koji ih je odveo do pobjede u Ligi prvaka prije dvije sezone. 

Chelsea v West Ham United - Premier League - Stamford Bridge

Tuchel je molio da ga ne smijene, ali novi vlasnik nije imao milosti. Ipak, njemački strateg će pronaći utjehu i u odšteti od 17,5 milijuna eura koji će sijesti na njegov račun. 

Nijemac je Chelsea vodio u sto utakmica od kojih je 60 puta slavio i 16 puta izgubio, a potencijalni kandidat za novog trenera moga bi biti Graham Potter, trener Brightona.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener