Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
30 komentara

Zbog depresije ide u mirovinu sa 22 godine, a pokorila je sve!

Ruta Meilutyte (22) je sa samo 15 godina na Olimpijskim igrama u Londonu osvojila zlatnu medalju na 100 metara prsno, a onda sljedeće godine i zlato na Svjetskom prvenstvu u Barceloni u istoj disciplini

Foto: Facebook
30 komentara

Litvanska plivačica olimpijska i svjetska pobjednica 22-godišnja Ruta Meilutyte, koja je prošle godine priznala da boluje od depresije, u srijedu objavila da odlazi u "mirovinu".

- Spremna sam okrenuti novo poglavlje u životu. Hvala svima koji su me podržavali na tom putu - objavila je u priopćenju u kojem navodi da želi nastaviti studirati i "živjeti jednostavne stvari, rasti, bolje sebe poznavati i upoznavati svijet".

U dobi do samo 15 godina na Olimpijskim igrama u Londonu je osvojila zlatnu medalju na 100 m prsno, a onda sljedeće godine i zlato na Svjetskom prvenstvu u Barceloni u istoj disciplini.

Međutim, 2018. Meilutyte koja je iz Kaunasa, priznala je da boluje od depresije. Više se nije pojavljivala na natjecanjima nakon 2018. i SP-a održanog u Kini gdje se nije uspjela plasirati ni u jedno finale.
 

Naši partneri pišu
Message