Sport

Komentari 15

Zbog Hajduka dolaze čak iz Njemačke: 'Sin je s tri godine bio na svom prvom gostovanju'

Zbog Hajduka dolaze čak iz Njemačke: 'Sin je s tri godine bio na svom prvom gostovanju'

Hajduk za mene nije samo klub već dio mog života, ljubav mog života. Te emocije, taj osjećaj kad stigneš u Split pa ti srce jače tuče na tribini, govori Hrvoje Dujmović koji dolazi na utakmicu s Osijekom

Nedjeljnoj utakmici Hajduk - Osijek prisustvovat će i jedan tandem iz Njemačke. Točnije, iz Stuttgarta. Otac i sin Hrvoje i Filip Dujmović dolaze podržati svoj voljeni klub u posljednjoj utakmici 2021. godine.

- Odlučio sam iskoristiti ovu priliku jer sa sinom inače na utakmice mogu ići samo tijekom ljetnih praznika. Doduše, bili smo dosad na pet gostovanja. Između ostalog i protiv Dinama na Maksimiru - prepričava Hrvoje.

Na pitanje kako uspijeva tako daleko od Splita sinu prenijeti ljubav prema Hajduku, Hrvoje, koji je i sam prošao dosta toga s Hajdukom (“od Marsonije i Varteksa preko Mallorce,  Grasshoppera i Sampdorije”), spremno odgovara:

- Od rođenja je član Hajduka, prvo što je dobio bio je šal Hajduka, kad je imao tri godine, otišao je na svoje prvo gostovanje, bio je sa mnom i na Sjeveru i jednostavno mislim da sam ga ja na neki način zarazio. Naravno, kad god ne mogu biti na stadionu, uvijek doma gledamo utakmice nas dvojica.

Njihov dolazak u Split ovoga vikenda zapravo je višenamjenski, jer Hrvoje je odlučio otvoriti mjesečnu donaciju za sebe i sina na iznose po 150 kuna te usput odmah rezervirati mjesta u parku Za sva vrimena.

- Donacijom želimo podržati da Hajduk zauvijek ostane naš Hajduk. Hajduk za mene nije samo klub već dio mog života, ljubav mog života. Te emocije, taj osjećaj kad stigneš u Split pa ti srce jače tuče na tribini... Sve to me čini sretnim i to je razlog zbog čega ću se uskoro doseliti u Split ili barem jedan dio godine živjeti ovdje. Sve zbog Hajduka - zaključio je Hrvoje Dujmović.

Najčitaniji članci