Obavijesti

Sport

Komentari 138

Zbog parodije na WC-u 'modri' otkazali utakmicu Grobničanu

Zbog parodije na WC-u 'modri' otkazali utakmicu Grobničanu
2

Otkazujemo utakmicu jer se video isječkom grubo narušava ugled aktualnog prvaka Hrvatske, poručuju iz Dinama. Igrači Grobničana snimili su parodiju uoči utakmice...

VIDEO

Niželigaški nogometni klub Grobničan trebao je danas odigrati prijateljsku utakmicu s Dinamom kojom bi uveličao 80. rođendan. Sve je bilo spremno za doček "modrima", a dečki iz Grobničana odlučili su se našaliti video parodijom. 

Naime, navijače su na tu utakmicu pozvali na način na koji "modri" pokušavaju privući ljude na Maksimir. Akciju "Tisuću i petsto kuna za tisuću i petsto navijača" izveli su po uzoru na "modru" akciju "Milijun kuna za navijača".

Ideja im je također sinula na WC-u, kao i mladom Dinamovom veznjaku Mateu Kovačiću koji je pozvao navijače na Maksimir protiv PSG-a.

No parodija se nije svidjela Dinamu koji je promptno otkazao gostovanje na rođendanskoj utakmici Grobničana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Priopćenje Dinama:

"GNK Dinamo obavještava sve navijače kako je bio prisiljen otkazati prijateljsku utakmicu Grobničan - Dinamo koja se trebala odigrati 12.10.2012. na stadionu Mavrinci u Čavlima.

Razlog otkazivanja utakmice jest video isječak koji su snimili i objavili igrači Grobničana u kojem se grubo narušava ugled aktualnog hrvatskog prvaka te naših igrača. Dinamo je uvjerljivo najtrofejniji hrvatski klub, prvak Hrvatske posljednjih sedam godina te sudionik najelitnijeg klupskog natjecanja na svijetu, Lige prvaka, te kao takav zaslužuje poštovanje; u prvom redu od ostalih sportskih kolektiva i sportskih djelatnika.

Dinamo se zahvaljuje klubu Grobničan te cijeloj općini koja je poduzela napore kako bi se ova utakmica odigrala, a Dinamo došao kao poklon na proslavu 80. obljetnice kluba".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...