Obavijesti

Sport

Komentari 119

Mandžin protest prema Diegu? Marca: "Nije mu se dalo igrati"

Mandžin protest prema Diegu? Marca: "Nije mu se dalo igrati"
5

"Simeone je poludio jer je smatrao da Mandžukić ne "grize" kao inače i ne pritišće dovoljno. Hrvat se naljutio kad je saznao da nije u prvih 11 jer uvijek počinje u ligi"

VIDEO

Nitko nije važniji od momčadi, rekao je Diego Simeone nakon utakmice protiv Seville. Španjolski dnevnik Marca piše kako se Argentinac neizravno obratio Mariju Mandžukiću, koji je u toj utakmici dobio posljednjih 15 minuta. 

Atletico je kod Seville odigrao 0-0, a hrvatski napadač neočekivano se našao na klupi. Antoine Griezmann je počeo kao jedini napadač. U dosadašnjim utakmicama Griezmann i Mandžukić bili su napadački par i to najbolji u ligi. No ovoga puta Simeone je našeg igrača ostavio na klupi. A Mandžo i klupa... Ta dva pojma teško idu zajedno.

Pedro Pablo Matesanz koji je član Simeonovog stožera, zvao je Mandžukića da se pripremi na ulazak u igru. No, kako je napisala Marca, Hrvat kao da to nije htio čuti. Onda se ipak sjetio da bi mogao ući. Odlučno je krenuo u prvim minutama, a kasnije je stao. To je iznervirali Diega Simeonea, koji ne trpi takve ispade.

"Simeone je to izjavio jer želi jedinstvo u momčadi i ne sviđa mu takav stav. Smatra kako Mandžukić nije "grizao" kao inače. Hrvat se naljutio kad je saznao da nije u prvih 11 jer uvijek počinje u ligi, osim kad je bio ozlijeđen ili kad nije mogao igrati zbog kartona", piše novinar najtiražnijeg španjolskog lista.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Još ne tako davno Simeone je rekao kako obožava Mandžukića.

- Mandžukić ima ogromnu unutarnju motivaciju. Zato je lako s njim raditi. U svakoj utakmici daje srce i dušu za momčad i zato ga obožavamo u Atleticu. Mario ostvaruje najbolje brojke u karijeri. Radi i živi za golove. Njegova agresivnost i intenzitet nam trebaju u svakoj utakmici - kazao je Simeone.

No samo jedna utakmica i nešto ležerniji pristup u istoj mijenja sve. Diego Simeone je čovjek od detalja, prati sve statistike, uostalom, u Atleticu su prošle sezone među prvima uveli Google naočale kao pomagalo koje bežično prima podatke s utakmice preko aplikacije "mediacoach".  

Simeone će pohvaliti Mandžu sto puta ako treba, no ako u samo jednoj utakmici primijeti da se Mario ili bilo tko drugi zalagao manje nego inače, jao si ga njemu. Kod Argentinca nema nedodirljivih. Uostalom, zato ga i slavi Calderon. Zbog njegovog "fajterskog" pristupa Atletico je u zadnje dvije sezone došao do povijesnih rezultata...

Obrana titule sve dalje...

Atletico iz kola u kolo gubi korak s Realom i Barcelonom i obrana prošlogodišnjeg naslova sve se više čini kao nemoguća misija. Real ima sedam bodova više, a Barcelona bježi Atleticu pet bodova. Opasno ih pritišće Valencia na četvrtom mjestu sa samo bodom manje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.