Obavijesti

Sport

Komentari 7

Na Igre su poveli i mamu: Neka uživa, neće morati ništa raditi

Na Igre su poveli i mamu: Neka uživa, neće morati ništa raditi
1

Tvrtka P&G na OI u London vodi jednu mamu iz svake zemlje kao zahvalu za “najteži posao na svijetu”, odgajanje djece. Zdravka Sinković mama je veslača

VIDEO

Neću sinovima u Londonu niti kuhati niti prati. Mogu se oni i sami snaći, rekla je Zdravka Sinković, mama dvojice članova hrvatskog četverca, Martina i Valenta.

Njih dvojica jučer su, zajedno s još 70-ak hrvatskih sportaša, otputovali na Olimpijske igre u London.

- Zaslužila je da ništa ne radi. Napokon će se malo odmoriti. Uvijek se brine o nama i ovih šest dana može misliti samo na sebe - nasmijao se Martin.

Tvrtka P&G na OI u London vodi jednu mamu iz svake zemlje kao zahvalu za “najteži posao na svijetu”. A to je odgajanje djece.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nadam se samo da nas u Londonu neće kontrolirati. Ma dobra je ona, nikad nam ne smeta - rekao je Valent, čija obitelj najviše troši na hranu.

- Uh, koliko mogu pojesti. Dobar dio kućnog budžeta trošili smo na hranu. Teško je sve to plaćati. U minusu smo na računu već godinama, kao svaki prosječan Hrvat, no svejedno smo sretni. Ništa nam ne fali - istaknula je gospođa Zdravka, kojoj nije žao što Valent nije nastavio nogometnu karijeru.

- Možda bi zaradio više, ali nije sve u lovi. Bitno je da voli veslanje. Barem nije rob, kao većina nogometaša. Ali voljela bih da završe fakultete. Škola je ipak škola - kaže mama.

Valent Sinković (23)

Na Jarunu trenira često s djevojkom Helenom, isto veslačicom

Martin Sinković (23) 

Voli kuhati za dečke, a najčešće priprema tjesteninu

Damir Martin (24)

Cijela obitelj mu je bila u veslanju. I otac, i mama, i brat, i djed

David Šain (24)

Glavni zabavljač u čamcu. Uvijek pozitivan i optimističan

Izgubljeni ključ stoji 240 kuna

Morate paziti na stvari u svojim sobama u Olimpijskom selu. Ako, primjerice, izgubite ključ od sobe, morat ćete platiti 240 kuna, upozorio je Damir Šegota, šef misije HOO-a, hrvatske olimpijce na predstavljanju Olimpijskog sela u Westinu.

‘Nikakvi teroristi nas ne plaše’

Spremne smo. Dva mjeseca smo bile u izolaciji i sad jedva čekamo natjecanje, rekla je Lucija Zaninović. Njezina sestra Ana nije zabrinuta budući da neki teroristi najavljuju napad tijekom Igara:

- Ne plašimo se ničega!

Rukometaši su dobili blagoslov

Dečki, sretno! Uživajte na Igrama i donesite nam sretne vijesti, rekao je Mijo Gorski, pomoćni biskup zagrebački, hrvatskim rukometašima. Prije odlaska u London bili su gosti Kaptola.

- Za nas vi ste već sad pobjednici - rekli su im.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića