Obavijesti

Sport

Komentari 314

Zdravko ekskluzivno: E, sad je dosta! Ovo je hajka na Dinamo

Zdravko ekskluzivno: E, sad je dosta! Ovo je hajka na Dinamo
1

Nevjerojatna je količina mržnje, zlobe i zločestoće koja se iz svih pravaca emitira prema Dinamu. To je višegodišnji teror i ja im zbog toga nevoljka srca poručujem: 'Nećete razbojnici', kaže Zdravko Mamić

VIDEO

Pokušavali smo nekoliko puta posljednjih mjeseci, ali odgovor Zdravka Mamića uvijek je bio isti: 'Ne želim ništa komentirati'. Nije Dinamov savjetnik htio otvarati nove frontove. Dapače, prije dva mjeseca sve je šokirao porukom da on nema problema s tim da Rijeka bude prvak ove sezone. Poručio je da mu se svi u klubu i izvan njega čude, ali da on svejedno tako razmišlja. Bio je Mamić miran sve do trenutka kada smo ga nazvali i pitali ga da kratko prokomentira činjenicu da će El Soudani odlukom disciplinskog suca 1. HNL propustiti derbi s Hajdukom. Tada se bivši izvršni predsjednik Dinama otvorio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

- Iako već duži period izbjegavam istupanje putem medija, sad moram reći da se protiv Dinama vodi višegodišnja hajka. Kad god pomislim da nema gore, dogodi se nešto još gore - rekao nam je Zdravko Mamić i u dahu nastavio:

- Nevjerojatna je količina mržnje, zlobe i zločestoće koja se iz svih raspoloživih pravaca emitira prema Dinamu. To je višegodišnji teror i ja im zbog toga nevoljka srca poručujem: 'Nećete razbojnici'.

Tu je savjetnik hrvatskog prvaka zastao...

- Ovo se ne odnosi samo na situaciju sa Soudanijem. Već na sve što se Dinamu radi posljednjih godina - završio je Zdravko Mamić.

Prije šest i pol godina je Igoru Štimcu na famoznoj skupštini HNS-a poručio 'Nećeš razbojniče'. Pokojni Vlatko Marković na kraju je ostao predsjednik HNS-a. Sad je Mamić ponovno odlučio iskoristiti tu svoju čuvenu rečenicu. Porukom 'Nećete razbojnici', očito se obraća svim onima koji žele da naslov prvaka ove sezone osvoji Rijeka. Puno je onih koji žele vidjeti kraj Dinamove dominacije u HNL-u, ali Zdravko poručuje kako to u svibnju ove godine neće dočekati.

Jasno je da u Maksimiru uoči derbija kreće potpuna mobilizacija. Mogao bi Mamić igračima održati i govor. Hajduk i bez Soudanija mora pasti, a u Rijeci ionako Zdravkove riječi prije dva mjeseca nisu ozbiljno shvatili. Znali su da je to klasična “pila naopako“. Sad su samo dobili potvrdu. Čeka nas doista ludih mjesec dana u HNL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 314
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica