Obavijesti

Sport

Komentari 2

Zdravko Mamić kao Djed Mraz: Nije sat otpremnina

Zdravko Mamić kao Djed Mraz: Nije sat otpremnina
1

Zbog izvrsnih priprema Zdravko Mamić je treneru Marijanu Vlaku u Turskoj darovao sat. Vlak nije ni prvi, a vjerojatno ni zadnji, koji ga je dobio

VIDEO

Zdravko Mamić na dan odlaska s priprema iz Turske kupio je dva luksuzna sata švicarske tvrtke Corum. Jedan je zadržao, a drugi, vrijedan 40.000 kuna, darovao je treneru Marijanu Vlaku. Izvršni dopredsjednik ljubitelj je satova, a daruje ih i svojim igračima.
- Svatko tko dobije sat s moje desne ruke, zaradi milijune - rekao je Mamić nakon što je sat poklonio Mariju Mandžukiću. Bilo je to poslije pobjede nad Ajaxom.
Oduševljen Vlakovim treninzima i zimskim pripremama u Turskoj, Mamić je zagrlio Vlaka i rekao:
- Dođi, zbog izvrsnih priprema kupit ću ti ovdje najskuplji sat, zaslužio si ga. Dao sam satove Kužeu i Ivankoviću, ali nadam se da ti neće biti dio otpremnine - rekao je izvršni dopredsjednik i s trenerom otišao izabrati sat.
To je još jedna od Mamićevih kopija Ćire Blaževića. I on je veliki ljubitelj satova, u koje se, kao i u čokoladu, “zaljubio” dok je radio u Švicarskoj. No Ćiro je od Mamića dobio samo otkaz, njemu sat nije darovao.
- Mamić mi nije poklonio sat, ali jesu Vlatko Marković i Zorislav Srebrić - kazao je Ćiro.



SATOVE DOBILI I KUŽE I IVANKOVIĆ
Marijan Vlak treći je Dinamov trener koji je dobio sat od Zdravka Mamića. Izvršni dopredsjednik obično bi se znao “raspametiti” nakon priprema. Mamić bi redovito hvalio pripreme koje su odradili Kuže i Ivanković.
- Nikad se u Dinamu nije tako kvalitetno radilo. Ovo su najbolje pripreme dosad - pričao je Mamić bivšim trenerima. I Kuže i Ivanković ubrzo su  postali bivši, a Tancu je to uspjelo čak dva puta u jednoj godini.

DVA NAJSKUPLJA IPAK NE DARUJE
Zdravko Mamić u svojoj kolekciji ima nekoliko satova, a najvrjednije ipak ne daruje. To su Rolex Yacht Master (najjeftini oko 45.000 kuna) od platine, crni Cosmograph Daytona (oko 120.000 kuna).

SAT DAO I MIŠI KOVAČU I FIORENTINIJU
Zdravko Mamić ne dijeli satove samo svojim igračima i trenerima. Tako je na jednom koncertu skinuo sat s ruke i darovao ga Miši Kovaču. Jedan sat dao je i Hajdukovu direktoru Frediju Fiorentiniju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub