Obavijesti

Sport

Komentari 5

Zekić je osvojio Kup: Želim li Dinamo u LP? Ma ne daj Bože!

Zekić je osvojio Kup: Želim li Dinamo u LP? Ma ne daj Bože!
1

Sada nam je prioritet složiti što bolju momčad, ipak igramo kvalifikacije za Ligu prvaka. Teško je ovdje dovesti Hrvate, oni su nam preskupi, jedino ako uspijemo odraditi kakvu posudbu, kaže Zekić

VIDEO

Zoran Zekić dobro je započeo svoju avanturu na klupi moldavskog Šerifa. Hrvatski trener jučer je stigao i do trofeja, Šerif je u finalu Kupa, nakon produžetaka, s 1-0 svladao Sfintul Georghe. Jedini strijelac bio je Leandro Ribeiro u 92. minuti, a boje Šerifa u finalu Kupa branili su Zvonimir Mikulić, Antun Palić i Mateo Sušić.

Bivši trener Osijeka za sada je u Moldaviji odradio četiri utakmice, ima sve četiri pobjede uz gol-razliku 12-0. Tamošnje prvenstvo stiglo je tek do 10. kola, Šerif ima 24 boda (osam pobjeda i dva poraza), pet više ispred drugoplasiranog Sfintul Ghoerghea, finalista Kupa. Zoran Zekić je na klupi moldavskog prvaka zamijenio Gorana Sablića, pa vrlo brzo osvojio i drugi trofej u karijeri, drugi kup Moldavije. Prvog je na klupi Šerifa osvojio u sezoni 2014/15.

- Bilo je teško, tek sam došao ovdje, a momčad je još u stvaranju. Imamo dosta problema, u finalu Kupa smo igrali bez pravog napadača, u igru sam stavio tri mlada klinca. Dominirali smo, igrali dobro do njihovog kaznenog prostora, ali nemamo igrača koji će zabiti gol - javio se iz Tiraspola Zoran Zekić, pa nastavio:

- Evo, to je moj drugi trofej karijere, po drugi put osvajam moldavski Kup. Nadao sam se da ću nešto osvojiti i s Osijekom, ali nisam uspio dočekati to polufinale Kupa. Ovdje su uvjeti još bolji nego što su bili prije koju godinu, ali nam je teško dovesti pravog igrača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hoćete li se onda pojačati kojim Hrvatom?

- Volio bih ja dovesti ovdje nekog Hrvata, ali mislim kako su nam oni preskupi, eventualno ako bi se radilo o nekoj posudbi. Mi stvaramo momčad za kvalifikacije za Ligu prvaka, to nam je sada ovdje prioritet.

A biste li se voljeli u kvalifikacijama za Ligu prvaka susresti s Dinamom?

- Ma ne daj Bože! Nadam se da ćemo biti što dalje od njih, haha. A ovim putem čestitam Rijeci, njihovom stožeru i igračima, na osvojenom Kupu Hrvatske - završio je Zekić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu