Obavijesti

Sport

Komentari 15

Zekić: Nije mi jasan kriterij, pa primili smo gol u igri 7 na 10...

Zekić: Nije mi jasan kriterij, pa primili smo gol u igri 7 na 10...
1

Srazu kvarnerske i slavonske momčadi nedostajalo je nogometnog šarma. A ako pitate nekadašnju Rijekinu 'devetku', danas Osijekovog šefa struke: falilo je i pravednosti

VIDEO

Kad je u 67. minuti Domagoj Pavičić promašio mega-zicer, cijela je priča slutila na još jedno ovosezonsko riječko razočaranje u sudarima s Osijekom. Onda je nesmotreni slavonski napadač Mirko Marić dobio drugi žuti, Kek umjesto ozlijeđenog Hebera na travnjak gurnuo Jakova Puljića i četiri minute kasnije: nakon tri 2017/18-poraza od Osijeka, Rijeka je došla do vrlo zanimljivog trijumfa.

Rijeka srušila Osijek u 87. min. i došla Dinamu na šest bodova!
Rijeka srušila Osijek u 87. min. i došla Dinamu na šest bodova!

Kvržić se našao u za njega nepoznatoj zoni, na lijevoj strani, potegnuo, dotad odlični Malenica loptu nije uhvatio nego jedva odbio, Puljić je odbijanac prihvatio, Milovića "poslao u gol-aut", a loptu u nebranjeni gol.

U Puli s klupe uđe Kvržić i riješi utakmicu, večeras s klupe uđe Puljić i riješi utakmicu. Kek nije glumio trenersku babu Vangu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Gotovo nikad ne koristim rješenja koje ne isprobamo na treningu, nekad ispadne dobro i imaš sreće, nekad ne. Puljić možda ne bi ni ušao da se Heber nije ozlijedio (Brazilčev gležanj ne izgleda dobro, do kraja mjeseca ga vjerojatno neće biti na travnjaku, nap.a.), a ispalo je da je riješio utakmicu - govorio je Kek potvrdivši vječnu istinu Mate Baturine "Dikod uđe, dikod ne uđe".

Srazu kvarnerske i slavonske momčadi nedostajalo je nogometnog šarma. A ako pitate nekadašnju Rijekinu 'devetku', danas Osijekovog šefa struke: falilo je i pravednosti.

- Svaka čast atmosferi, odlično je bilo na Rujevici, čestitke Rijeci na trijumfu zasluženost kojeg se ne može umanjiti. Ali... - počeo je Zoran Zekić:

- Nije moj stil no stvarno mi nije jasan kriterij večerašnjeg suđenja. Marić dobije drugi žuti za start od kakvih je Čolak napravio barem šest oštrijih samo u prvom poluvremenu. Jedan nam je igrač isključen, jedan leži, jedan čeka ući u igru i - dobili smo gol u igri sedam na 10.

Osijek je imao dan manje za rekuperaciju i tešku utakmicu u Maksimiru iza sebe, Kek je inzistirao na visokom ritmu, rotirao i vratilo mu se. Ili kako on kaže "Dobili smo zasluženo jer je moje igrače nagradila njihova ustrajnost".

Sutra Hajduk-Dinamo, a u subotu Dinamo-Rijeka. HNL kuha na jedan jako lijep način.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi