Obavijesti

Sport

Komentari 129

Zekić: Primili smo glupi gol; Oreščanin: Zaslužena pobjeda

Zekić: Primili smo glupi gol; Oreščanin: Zaslužena pobjeda
1

Prvi put otkad je trener Osijeka Zoran Zekić izgubio je u HNL-u u Gradskom vrtu od Hajduka. Bila je to prva pobjeda Splićana u Osijeku u prvenstvu još od ožujka 2015. kad je jedini gol zabio Andrija Balić

VIDEO

Tako je to u nogometu, dva trenera, dva različita kuta gledanja, dvije potpuno drugačije opservacije... Istina, i jedan i drugi imaju neke potpuno opravdane opaske. No, krenimo od domaćina, Zorana Zekića, koji je prvi put izgubio u Osijeku od Hajduka u prvenstvu. Istina, izgubio je u Kupu, no ne i u prvenstvu.

- Mora i mojoj seriji doći kraj. Imali smo puno šansi, ne mogu ih sad sve i nabrojati. Ali, pogledajte kako smo samo izgubili loptu prije tog gola, to je potpuno neozbiljno. Hajduk je zabio, eto, nije to bila ni neka šansa, bila je to naša glupost. Ajmo reći, polušansa. No sve je krenulo od našeg gubitka lopte, kakva je to glupost bila... Loše smo se kretali i bez lopte. Probali smo i sa zamjenama, ali ni to nije išlo - rekao je Zekić.

Bila je to prva utakmica bez Hajradinovića i Mudražije. I, da kod nekoliko igrača Osijeka osjetilo se kao da nisu glavom bili u utakmici, nisu pratili svoje igrače, kasnili su na dodavanja....

- Mjesec dana smo analizirali Hajduk, ali analiza je jedno, utakmica drugo... Imali smo nekoliko igrača koji nisu bili unutra, ali to je duži problem, to se rješava boljom selekcijom i jačom konkurencijom. I to moramo riješiti. Ni kod prekida nismo bili dobri i to je bio stihijski... Ma i tu po strani smo mogli puno više napraviti...- bio je ljutit Zekić. 

Oreščanin, naravno, potpuno drugačijeg viđenja. Prema njemu Hajduk je zasluženo pobijedio, bio je bolji.

- Domaćin se napeo kako bi došao do bodova, ovo je najteže gostovanje za Hajduk. Rekli smo da ćemo igrati otvorenog garda, gdje god dođemo. Osijek je malo bolje ušao u utakmicu, mi smo u drugom dijelu dobro otvorili i kontrolirali utakmicu. Osijek je pokušao kroz zamjene, ali sve smo uspjeli izdržati, nema zamjerke našoj pobjedi - rekao je Oreščanin.

Bio je to dobar derbi, koji je, nažalost, vidjelo samo 2680 gledatelja u Gradskom vrtu. Hajduk je nastavio dobre igre s priprema, čini se da je Oreščanin ulovio kemiju među igračima i da je ovo neki bolji Hajduk. Uostalom, nakon gola nisu se svjesno povukli, već su nastavili igrati kao prije. 

- Igrači su počeli vjerovati u to što radimo. Emociju bih maknuo sa strane. Malo ćemo se proveseliti, ali ništa puno, jer se već spremamo za sljedeće kolo kada nas čeka Lokomotiva. Uspjeli smo prekinuti negativnu seriju u Osijeku, pa se nadam da ćemo i protiv Lokomotive - rekao je Oreščanin. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica