Obavijesti

Sport

Želite li za svoje dijete nešto više od samog treniranja?

Želite li za svoje dijete nešto više od samog treniranja?
5

Ne propustite ovu odličnu priliku jer taekwondo klub „Čigra“ poklanja mjesec dana besplatnog treninga u suvremeno opremljenom trening centru, samo za vaše mališane

Taekwondo klub Čigra osnovan je 2003. godine i djeluje kao punopravni član HTS-a. Lokacije na kojima djelujemo su O.Š. „Kustošija“, O.Š. „Pantovčak“ i klupska dvorana opremljena kao suvremeni trening centar u Bleiweisovoj 24.

Kvalitetom rada kontinuirano ostvarujemo zapažene sportske rezultate u Hrvatskoj i inozemstvu. Najzaslužniji za to su odlični uvjeti rada te stručan i obrazovan trenerski kadar koji se konstantno usavršava za rad s najmlađim dobnim skupinama.

O sustavnom napretku naših članova brine tim liječnika iz različitih područja medicine, nutricionist, stomatolog, kinezioterapeut, fizioterapeut, kondicijski trener.

Uz široku lepezu aktivnosti i programa za Vašu djecu ovakav klub san je svakog djeteta da uz zabavu, rad i zadovoljstvo dosegne više ciljeve u životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U suvremeno opremljenom trening centru u Bleiweisovoj 24, nudimo Vam mjesec dana besplatnog treninga za Vaše mališane, kako bi im približili ovu drevnu borilačku vještinu koja je danas olimpijski sport i ujedno najpopularniji borilački sport u svijetu.

S obzirom na dob, nudimo Vam programe:

1. SPORTSKA IGRAONICA

Suvremena sportska igraonica za djecu od 4-6 godina koja uz stručnu pomoć trenera s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom usavršavaju motoričke sposobnosti, brzinu i koordinaciju te usvajaju osnove taekwondo vještine bitne za daljnji sportski napredak.

Ciljevi rada kod djece predškolske dobi:

  • podizanje opće tjelesne i psihičke kondicije
  • usvajanje zdravih životnih navika kako bi se spriječila tjelesna neaktivnost koja uzrokuje prekomjernu tjelesnu težinu
  • razvijanje interaktivnih sposobnosti djeteta koje pridonose boljem mentalnom zdravlju, povećanju samopouzdanja, koncentracije, smanjenju simptoma depresije, mogućeg stresa i anksioznosti
  • razvijanje svijest o potrebi vježbanja
  • razvoj temeljnih motoričkih 

Kontakt:

boris.cigra@gmail.com

098/9599-100

 

2. MALA ŠKOLA TAEKWONDO-A

Natjecateljski taekwondo program kroz koji djeca od 7 godina nadalje usvajaju vještine sportske borbe, samooobrane i forme. Sustavnim pristupom koncipiranja treninga djeca vrlo brzo ostvaruju zapažene rezultate u fizičkom i natjecateljskom obliku.

3. FAST MIX PROGRAM

FAST mix program namijenjen je za odrasle osobe i kao osnovu koristi princip vježbanja tijekom kojeg se izmjenjuju dijelovi visokog intenziteta s dijelovima niskog ili srednjeg intenziteta. Ideja je da se aktiviraju sve mišićne skupine te da se ubrza rad srca i metabolizma kako bi i nakon treninga tijelo trošilo energiju rezultirajući gubitkom masti u tijelu.

Iskoristite priliku i uvjerite se da Taekwondo klub „Čigra“ pruža djeci i odraslima puno više od samog treniranja!

Za sve informacije kontaktirajte nas na 098/9599-100; boris.cigra@gmail.com i za FAST MIX program 092/1495 115; nader.cigra@gmail.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića