Obavijesti

Sport

Komentari 0

Željko Krajan: Safina je oduševljena Varaždinom

Željko Krajan: Safina je oduševljena Varaždinom
1

Željko Krajan doveo je Dinaru Safinu, pobjednicu Berlina, u Hrvatsku, gdje će trenirati za najveći turnir sezone zemljanih terena, Roland Garros

VIDEO

Prošle godine na US Openu Ljubo me pitao bi li želio trenirati Dinaru Safinu. Imaju istog agenta i Ruskinja je tražila neko rješenje. Prihvatio sam i tako je krenulo, izjavio je Željko Krajan, varaždinski trener, koji je prošloga tjedna odveo Dinaru Safinu do pobjede na velikom WTA turniru u Berlinu.
Nisu imali vremena za slavlje. Večerali su u hotelu, potom se digli u 6 sati ne bi li uhvatili jutarnji avion za Zagreb. Dinara je oduševljena Hrvatskom.
- Svidio joj se Varaždin. Tu ćemo trenirati za Roland Garros. Nećemo imati vremena pokazati joj naše more, ali skoknut ćemo do Zagreba. Možda ću je na more odvesti nakon Wimbledona - rekao je naš bivši Top 100 tenisač.
Varaždinac nije očekivao ovakav “boom” Ruskinje u Njemačkoj.
- Glupo bi bilo reći da sam očekivao jer je uoči tog rezultata imala samo jedno četvrtfinale u sezoni. Ona je sada na 70% svojih mogućnosti i kad u glavi malo sazrije mogla bi biti i prva tenisačica svijeta - rekao je 29-godišnji Krajan.
S njezinim bratom Maratom, bivšim prvim tenisačem svijeta, u sjajnim je odnosima.
- Često večeram s obitelji Safin. Brat i seka, zanimljivo, tada uopće ne pričaju o tenisu - zaključio je varaždinski trener priču o Dinari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu