Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ženite se? Od sada možete za vjenčanje unajmiti Camp Nou

Ženite se? Od sada možete za vjenčanje unajmiti Camp Nou

Objavljeni su različiti paketi koje parovi mogu izabrati za organizaciju slavlja na slavnom stadionu, a najjeftinija opcija je 1600 eura (oko 12.000 kuna) što je prikladno za malo vjenčanje s 25 do 50 ljudi

VIDEO

Katalonski nogometni velikan Barcelona u teškoj je financijskoj krizi te postoji mogućnost da neće moći isplatiti sve igrače do kraja mjeseca što će ih natjerati da razmotre nova smanjenja plaća unutar momčadi, pisao je nedavno španjolski AS. 

Pokretanje videa...

Camp Nou, stadion Barcelone 01:57

Kako bi izbjegla tu situaciju, Barcelona već neko vrijeme pregovara s raznim investicijskim grupama te radi na prodaji dijela klupske imovine kako bi prikupila sredstva uoči ljetnog prijelaznog roka. A kako bi dodatno zaradila odlučila se za iznajmljivanje svog stadiona pa ako planirate vjenčanje, to sada možete učiniti na kultnom Camp Nou. 

Katalonski klub objavio je cijene različitih paketa, a najjeftinija opcija košta 1600 eura (oko 12.000 kuna) što je prikladno za malo vjenčanje s 25 do 50 ljudi. Prosječna cijena kreće se  između 6000 i 7000 eura ovisno o broju ljudi koja uključuje rezervaciju terase Camp Nou. Kupci odabrani prostor dobivaju na šest sati korištenje, uz uslugu čišćenja i pomoć hostesa.

Najskuplja opcija je Grandstand Hall koja nudi izlaze s pogledom na teren pa gosti imaju priliku izbliza upoznati se s jednim od najboljih stadiona na svijetu. Ovaj prostor može smjestiti 300 do 1000 ljudi, a za isti ćete morati izdvojiti 13.500 eura (oko 100.000 kuna). 

Katalonci osim vjenčanja, gostima i navijačima nude mogućnost igranja na terenu za što moraju izdvojiti 300 eura po satu. Obitelji i prijatelji na teren mogu doći u svojstvu gledatelja, ali morat će platiti dodatnih 30 eura. 

Barcelona je nedavno objavila da moraju ostvariti prihod veći od 500 milijuna eura kako bi nadomjestili gubitke, a u slučaju da ne riješe financijske probleme, na transfere poput dovođenja Roberta Lewandowskog, mogu zaboraviti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener