Obavijesti

Sport

Komentari 96

Žestoka kazna za Hajduk: Dvije utakmice će igrati bez publike

Žestoka kazna za Hajduk: Dvije utakmice će igrati bez publike
2

Tako će se nedjeljna utakmica Hajduk - Inter-Zaprešić i susret 29. kola Hajduk - Varaždin odigrati pred praznim tribinama stadiona Poljud zbog pirotehnike na derbiju s Dinamom

VIDEO

Krajem 2018. godine Hajduk je čak četiri utakmice na Poljudu igrao bez gledatelja, a sada ćemo i ove godine slušati tišinu na Poljudu. Razlog je prekid utakmice protiv Dinama zbog pirotehnike, a Hajduk je kažnjen s dvije utakmice bez gledatelja. Odluka odmah stupa na snagu.

Pokretanje videa...

05:35

Priopćenje Hajduka prenosimo u cijelosti:

HNK Hajduk kažnjen je odigravanjem naredne dvije utakmice HT Prve lige bez prisustva gledatelja zbog prekršaja počinjenih na utakmici Hajduk - Dinamo odigranoj 4. ožujka na Poljudu. Kazna stupa na snagu od dana konačnosti ove odluke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tako će se nedjeljna utakmica 27. kola Hajduk - Inter-Zaprešić i susret 29. kola HT Prve lige Hajduk - Varaždin odigrati pred praznim tribinama stadiona Poljud.

Osim dvije utakmice bez gledatelja, Splićani su dobili kaznu od 40.000 kuna. 

Igrala se 70. minuta utakmice kada su navijači Hajduka u teren ubacili baklje, a glavni sudac Ivan Bebek prekinuo je susret na nekoliko minuta jer se dim raširio terenom. Utakmica je ubrzo nastavljena, ali i sam prekid naznačio je da Hajduk čeka oštra kazna. Nju su dočekali danas, a to znači da će protiv Varaždina i Intera na Poljudu igrati bez gledatelja. 

Split: Bakljada Torcide na Poljudu

Splitski klub je već nekoliko puta ove sezone novčano kažnjen zbog upotrebe pirotehnike svojih navijača, a zbog učestalog ponavljanja prekršaja su sada dobili i najtežu moguću kaznu. 

'Bili' su posljednji put ovako drastičnu kaznu dobili 2018. godine kada im je, također nakon derbija s Dinamom, odsječena kazna od četiri utakmice bez gledatelja. I tada je razlog bila upotreba pirotehnike, ali i brojni incidenti u kojem je jedan vatrogasac zamalo ostao bez prsta nakon što je pored njega eksplodirao topovski udar.

Hajduk je do sada 15 utakmica odigrao bez gledatelja, a sada će i dodatne dvije. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu