Obavijesti

Sport

Komentari 92

Zidane i s klupe udara 'voleje': Jednim potezom uništio PSG...

Zidane i s klupe udara 'voleje': Jednim potezom uništio PSG...
1

BRAVO, DOKTORE Zidane je bio genijalan igrač, a ništa lošiji nije ni kao trener. Večeras je to istaknuo Marcelo svojom proslavom gola jer se tako zahvalio treneru koji je jednom izmjenom okrenuo utakmicu

VIDEO

Utakmicu Reala i PSG-a iščekivali smo otkako ih je ždrijeb spojio u prosincu. Aktualni prvak Europe protiv 'svemirskog' napada francuske momčadi uzeo je pobjedu 3-1 na svom Santiago Bernabeu i na uzvrat u Pariz za tri tjedna putuju uz lijep kapital. 

Parižani su poveli golom Rabiota u 33. minuti, činilo se da voda ide na njihov mlin, ali onda su dobili gol iz penala u 45. minuti od Ronalda.

I to je bio sasvim prihvatljiv rezultat u madridskom hramu nogometa, igra im se podigla na višu razinu početkom drugog poluvremena, ali onda im se dogodio - Zinedine Zidane.

Stručnjaka Reala ove sezone razapinju zbog Realovih loših rezultata u Primeri, međutim, on i dalje uživa podršku svlačionice što otkriva reakcija strijelca trećeg gola Marcela u 86. minuti.

Champions League Round of 16 First Leg - Real Madrid vs Paris St Germain

Potrčao je sjajni Brazilac u zagrljaj Francuzu, uperio je prste u njega čime ga je označio autorom preokreta, što je i točno! Zizou je sve okrenuo uvođenjem Marca Asensija u 79. minuti umjesto Isca.

Španjolski reprezentativac uzvratio mu je s dvije asistencije u samo tri minute i baš to je osjetio jedan od senatora svlačionice 'blancosa' Marcelo.

Uoči duela u kojem je sveukupno PSG bio favorit zbog čega se pričalo o otkazu Zidaneu ukoliko Real ispadne u osmini finala, Marcelo je izjavio kako su igrači uz njega - do smrti.

Zidaneu je ovo 11. pobjeda u 15. nokaut utakmici Lige prvaka. Dvaput je bio prvak Europe (2016. i 2017.) i u tako kratkom vremenskom razdoblju dokazao se kao sjajan stručnjak, ali i motivator koji zna povući potez u savršenom trenutku.

Večeras je napravio sličnu stvar kao 2002. u Glasgowu kada je kao igrač Reala povijesnim volejem srušio Bayer Leverkusen i donio Ligu prvaka.

Čovjek rođen za pobjede, klub stvoren za trofeje...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani