Obavijesti

Sport

Komentari 10

Zidane, jesi li gledao? Bale je zabio u Realovom preokretu

Zidane, jesi li gledao? Bale je zabio u Realovom preokretu
1

Gareth Bale jedini je igrač Reala koji nije dobio ni minute protiv Bayerna, no protiv Arsenala je ipak igrao i inscenirao preokret. Madriđani su gubili 2-0 da bi na kraju pobijedili nakon penala...

VIDEO

Nogometaši Real Madrida osjetili su slast pobjede nakon poraza od Bayerna. Momčad Zinedinea Zidanea slavila je protiv Arsenala nakon penala i to nakon što su gubili 2-0 u sklopu International Champions Cupa u Marylandu. Prekriženi Gareth Bale odigrao je drugo poluvrijeme i bio akter preokreta, čime si je možda kratkotrajno uzeo ulaznicu za ostanak u Realu.

Napadački tandem 'topnika' bio je jako raspoložen na samom početku, a ubrzo su se obojica i upisali u strijelce. Arsenal je poveo preko Lacazettea u 10. minuti nakon što je zabio iz penala, a na 2-0 povisio je Aubameyang u 24. minuti.

Iako pripremna utakmica, igralo se dosta žestoko u prvom dijelu gdje smo vidjeli dva crvena kartona. Prvo je kod Relaa dva žuta u kratok razdoblju dobio Nacho, da bi kod topnika istom mjesrom utvratio Sokratis.

Soccer: International Champions Cup-Real Madrid at Arsenal

Zidane je bio ljut i nezadovoljan izvedbom svojih igrača u prvom dijelu te je promijenio šest njih što mu se jako brzo isplatilo. Velšanin Gareth Bale glavna je tema posljednjih dana. Protiv Bayerna priliku nije ni dobio, Zidane ga je i službeno otpisao poslije utakmice, no danas je ipak dobio priliku i pokazao da u njemu i dalje ima baruta uoči stalnim otpisivanjima.

Soccer: International Champions Cup-Real Madrid at Arsenal

Bale je u 56. minuti zabio nakon jednog odbijanca, a na 2-2 je samo tri minute kasnije izjednačio Marco Asensio. Mreže su mirovale do kraja utakmice pa se krenulo na izvođenje jedanaesteraca gdje je španjolski klub bio uspješniji. Precizni su bili Isco, Varane, Vinicius dok je promašio Bale, a kod Arsenala su precizni bili Nelson i Saka, a Navas je obranio Burtonu, Xhaki i Monrealu.

Hrvatski kapetan Luka Modrić igrao je do 65. minute i ostavio vrlo dobar dojam.

No nije sve tako dobro ispalo za Madriđane. Marco Asensio teško se ozlijedio nakon utakmice u kojoj je zabio i gol. Liječnici Reala odbezli su ga u bolnicu na pregled, a Zidane je potvrdio da se radi o ozljedi teže prirode.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića