Obavijesti

Sport

Komentari 6

Zidane poludio zbog Balea: Ne znam i neću vam odgovarati!

Zidane poludio zbog Balea: Ne znam i neću vam odgovarati!
7

Ne znam što je radio, nadam se da je u Madridu ostao da bi trenirao - odgovorio je ljutito trener Real Madrida nakon osvojenog trećeg mjesta na Audi Cupu u Münchenu na kojemu s momčadi nije bio Gareth Bale...

VIDEO

Kraljevski klub osvojio je treće treće mjesto na Audi Cupu nakon što je s 5-3 savladao Fenerbahče, a na konferenciji za medije nakon utakmice, trenera Madriđana dočekala su pitanja o Garethu Baleu kojega na turniru nije bilo. 

Naime, Bale se ispričao francuskom stručnjaku i madridskoj momčadi i poručio da ne može putovati s njima u München, a kao razlog je naveo rastresenost zbog događanja vezanih uz njegov odavno najavljeni transfer. Tu temu ne voli komentirati niti sam Zidane koji se naljutio kada ga su ga novinari pitali o tome. 

- Ne znam što je radio - odgovorio je Zidane pa pomalo ljutito dodao:

- Ovdje sam s ekipom i na to ne mogu odgovoriti. Nadam se da je trenirao u Madridu. Ovdje sam kako bih mislio na momčad. Što će biti s njim, vidjet ćemo kada se vratimo. Ne miješam se u privatne živote ili što netko radi. Ostao je u Madridu kako bi trenirao i siguran sam da je to napravio - zaključio je.

Igrao golf dok je Real igrao u Münchenu

Bale je ostao u Madridu, a u utorak je igrao golf u trenutku kada je njegov tim igrao protiv Tottenhama. Zidane je bio vidljivo ljutit zbog ovog pitanja, ali je odlučio odgovoriti.

No, tu priči nije kraj. Jedan od njemačkih novinara pitao je Zidanea misli li da je Bale pokazao nepoštovanje igranjem golfa dok je Real igrao protiv Tottenhama, što je dodatno naljutilo francuskog stručnjaka.

- Nećete me staviti u situaciju u kojoj ne želim biti. Možete pitati, ali neću odgovarati na takva pitanja više nego što treba - dodao je trener Reala.

Podsjetimo, španjolski i britanski mediji pišu kako je Bale ogorčen, a prije svega bijesan na Zidanea zbog načina na koji je postupao s njim. Ljutit je i na predsjednika Florentina Pereza koji je nakon svega odlučio stopirati transfer u Kinu i odbio ponudu Jiangsu Suning koja mu je osiguravala tjednu plaću veću od milijun eura! Iako su Kinezi Velšaninu ponudili nadrealne uvjete, Real nije bio zadovoljan visinom odštete koja bi pripala klubu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj