Sport

Komentari 3

Žilav je stari Terim: 'Idem kući, hvala vam ratnici protiv virusa'

Žilav je stari Terim: 'Idem kući, hvala vam ratnici protiv virusa'

Sad ću bolje cijeniti male stvari u životu, više biti s mojim najmilijima. Manje tuge, više opraštanja. Ostanite kod kuće dok ovo traje, pazite na sebe i druge, čuvajte se, poručio je Fatih Terim

Prije osam dana tvitnuo je 'Prema rezultatima koje sam danas dobio pozitivan sam na korona virus. U bolnici sam i u dobrim sam rukama. Ne brinite za mene. Javit ću vam se čim opet budem mogao'. I javio se. Tvrda turska kost, Fatih Terim (66).

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

- U svakoj mojoj molitvi su ratnici koji se bore protiv ovog virusa, svi zdravstveni radnici koji riskiraju svoje kako bi sačuvali naše živote. Svim srcem im hvala na tome - javio se najbolji turski trener svih vremena.

Bolje mu je, ostatak oporavka provest će na kućnoj njezi.

- Sad ću bolje cijeniti male stvari u životu, više biti s mojim najmilijima. Manje tuge, više opraštanja. Ostanite kod kuće dok ovo traje, pazite na sebe i druge, čuvajte se - poručio je Terim i sve, kako kaže, 'ostavio u Alahovim rukama'.

U trenutku objave ovog teksta Turska bilježi 10.827 potvrđenih slučajeva zaraze korona virusom od kojih 162 posve oporavljena, 168 smrtnih slučajeva i 568 zaraženih u teškom, kritičnom stanju.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Najčitaniji članci