Obavijesti

Sport

Komentari 42

Žižić i Nurkić u fantastičnom duelu, Harden zabio 58 koševa

Žižić i Nurkić u fantastičnom duelu, Harden zabio 58 koševa
1

Zabio je Ante 16 poena, imao osam skokova te zalijepio dvije blokade u 26 minuta igre, no na suprotnoj strani Nurkić je imao povijesni učinak... Triple double i pet blokada!

VIDEO

Još jedna večer napadačkih rapsodija odvila se sinoć u NBA ligi.

James Harden igra bez dva najbolja suigrača, a u Teksasu su njegovi Rocketsi dočekali Netse. Znalo se da će Harden trpati bez milosti, ali on je nadmašio sva očekivanja i zabio nestvarnih 58 poena, a uhvatio je i deset skokova te šest asistencija. Igrao je James 45 minuta, no momčad je ipak - izgubila u produžetku...

Pomagali su mu Eric Gordon i PJ Tucker, svaki s po 20 poena, no dvojac Spencer Dinwiddie i Jarrett Allen rekli su im - ne može! Talentirani centar imao je 20 poena i 24 skoka, a zalijepio je i tri blokade, dok je Dinwiddie zabio 33 poena i imao čak deset asistencija.

A zanimljivije je što su Rocketsi uspjeli prosuti... Vodili su osam oko minutu prije kraja četvrte četvrtine, a u produžetku su gubili sedam razlike minutu i pol do kraja. I opet izgubili! Brooklyn se napokon budi, prvi put nemaju negativan omjer kroz 46 utakmica još od 2013. godine.

Rocketsi su sada na omjeru 25-19, a Netsi su izjednačili broj pobjeda i poraza (23-23).

Balkanski duel

Portland Trail Blazersi dočekali su Cleveland Cavalierse te očekivano lako slavili 129-112, no fokus večeri bio je na duelu balkanski centara - Ante Žižića i Jusufa Nurkića.

Tristan Thompson igrao je loše, a Ante je dobio priliku i itekako je iskoristio! Zabio je 16 poena, imao osam skokova te zalijepio dvije blokade u 26 minuta igre, no na suprotnoj strani Nurkić je imao povijesni učinak... Triple-double s deset poena, deset skokova i deset asistencija, no još bitnije, uz to je imao i - pet blokada!

- Samo pokušavam napraviti prave poteze. Ne idem nužno po poene ili asistencije, samo pokušam stati na parket, zabaviti se i napraviti pravi potez u pravo vrijeme - rekao je Jusuf.

Bosanskoj zvijeri pomogao je još i Damian Lillard s 33 poena.

Curryjeva povijesna kanonada

A Stephen Curry je opet ušao u fantastičnu šutersku formu te postao prvi igrač u povijesti lige koji je u tri utakmice zaredom stavio osam ili više trica!

Zabio je Chef 41 poen, od toga devet trica te u pravoj rapsodiji koševa odveo Warriorse do pobjede 147-140 nad Pelicansima. Čupali su za Pelikane Davis (30 poena, 18 skokova i sedam asistencija), Holiday (25 poena, šest skokova, sedam asistencija) i Nikola Mirotić (29 poena, od toga šest trica), no Curry i Kevin Durant koji je zabio 30 poena jednostavno nisu htjeli dati pobjedu u Oracle Areni.

Warriorsi su tako podebljali svoju prednost na tronu Zapadne konferencije te sada imaju omjer 31-14.

Svi rezultati:

Detroit Pistons - Orlando Magic 120-115
Boston Celtics - Toronto Raptors 117-108
Houston Rockets - Brooklyn Nets 142-145
Memphis Grizzlies - Milwaukee Bucks 101-111
Dallas Mavericks - San Antonio Spurs 101-105
Portland Trail Blazers - Cleveland Cavaliers 129-112
Golden State Warriors - New Orleans Pelicans 147-140
LA Clippers  - Utah Jazz 109-129
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe