Obavijesti

Sport

Komentari 4

Zizouv odlazak pokvario mega posao Chelseaja i Real Madrida

Zizouv odlazak pokvario mega posao Chelseaja i Real Madrida
1

Eden Hazard i njegov odlazak u Real Madrid trebao je biti jedna od najvećih bombi ovog prijelaznog roka, a krivnju zbog neostvarenja ovog transfera njegov otac 'svalio' je na Zidanea

VIDEO

Predviđalo se da će transfer Edena Hazarda u Real Madrid biti jedna od najvećih bombi ovog prijelaznog roka, ali na kraju ništa od toga.

Nakon sjajne prošle sezone u Chelseaju i osvojenog trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu s Belgijom, spominjalo se da bi karijeru mogao nastaviti u Real Madridu i to za cifru 150-200 milijuna eura.

Hazard će se ipak još neko vrijeme zadržati na Stamford Bridgeu, a svoje nezadovoljstvo ovakvim ishodom pokazao je i njegov otac i menadžer:

- Ne mogu reći zašto nije došlo do transfera. Ne zato jer nešto krijem, već jednostavno ne znam. Možda se Real odlučio za politiku davanja šanse mladim igračima - izjavio je Thierry Hazard.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Mourinhu sudbina visi o koncu, a njegovo mjesto vreba Zidane
Mourinhu sudbina visi o koncu, a njegovo mjesto vreba Zidane

Jedan od razloga zbog kojeg smatra da je ovaj transfer propao je odlazak Zinedinea Zidanea s klupe Reala. Naime, upravo je on imao u planu dovesti Hazarda, ali je u međuvremenu, nakon tri osvojene Lige prvaka, odstupio s klupe kraljevskog kluba, a naslijedio ga je Julen Lopetegui.

- Bila bi to drukčija priča da je Zidane ostao trener u Realu. No, očigledno je imao svoje razloge za otići... Sljedećeg ljeta će Eden imati još godinu dana ugovora s Chelseajem, ali možda nikada neće zaigrati u Realu - razočaran je tata Hazard.

Hazard je u Chelsea došao 2012. godine i od tada je nastupio 302 puta, zabio 89 golova i podijelio 77 asistencija! Ugovor ga uz londonski klub veže još dvije godine. 

Iz kluba mu nude novi petogodišnji ugovor, kojim bi postao jedan od najplaćenijih igrača u Premier ligi, sa zaradom od 300 tisuća funti tjedno, no već nekoliko puta Belgijac je odbijao produžiti ugovor s 'Bluesima'.

VIDI OVO! KVIZ: Koja ste pjesma 90-ih?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener