Obavijesti

Sport

Komentari 35

Zlatan u crvenom: Oduševljen sam i jedva čekam Premiership

Zlatan u crvenom: Oduševljen sam i jedva čekam Premiership
3

LIKE A BOSS Zlatan je stigao u Manchester, a naklonio mu se "crveni" dio grada. "Manchester, dobrodošao Zlatanu", stoji na velikom bilboardu u centru grada...

VIDEO

Zlatan Ibrahimović (34) i službeno je novi igrač Manchester Uniteda.

Potvrdio je to engleski klub.

"Spreman sam na novi izazov"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Oduševljen sam što sam došao u ovaj klub. Veselim se što ću zaigrati u Premiershipu - rekao je Ibrahimović, kojeg u Unitedu čeka Jose Mourinho.

- Jedva čekam opet surađivati s Joseom Mourinhom. On je sjajan trener, a ja sam spreman na novi izazov. Imao sam neke nezaboravne i specijalne trenutke u karijeri, a sad ću napraviti nove u Engleskoj - rekao je Zlatan za službenu stranicu Uniteda.

Zlatnova postignuća govore sama za sebe, čovjek je osvojio 30 trofeja u četiri zemlje igrajući za šest momčadi. I ne samo to, Ibra je u svakoj od prvih sezona u Ajaxu, Juventusu, Interu, Barceloni, Milanu i PSG-u osvojio trofej.

Mourinho: Ibra je došao u najbolju ligu na svijetu

Ibrahimović i Mourinho radili su zajedno u Interu u sezoni 2008./2009., a Zlatan je uvijek imao samo birane riječi o portugalskom treneru.

- Zlatan ne treba posebno predstavljanje. Statistika govori u njegovo ime. Ibra je jedan od najboljih napadača svijeta, uvijek daje sve od sebe. Osvojio je najvažnije trofeje u klupskom nogometu i sad je došao u najbolju ligu na svijetu.

- Siguran sam da će ovo oduševiti navijače, a Ibra će raditi naporno kako bi pomogao momčadi u lovu na trofeje - rekao je Jose Mourinho.

Stigao u heliću

Da se radi o posebnom čovjeku, koji u švedskom rječniku čak ima i svoju riječ (zlataner; glagol, dominirati), pokazuje i poruka u centru grada.

"Manchester, dobrodošao Zlatanu", stoji na bilboardu.

Ibrahimović je na liječnički pregled stigao u svom stilu, helikopterom. Potpisao je jednogodišnji ugovor prema kojemu će  zarađivati 240.000 eura tjedno.

Preračunato u kune, Zlatanu će na kraju svakog tjedna "kapnuti" 1,8 milijuna kuna.

Ibra u u Manchester stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor u Paris Saint-Germainu.

I Mhitarjan na liječničkom

Henrih Mhitarjan također je stigao u Manchester i nakon liječničkog pregleda potpisat će ugovor. Armenski reprezentativac igrao je u dortmundskoj Borussiji od 2013. godine, a u Manchester je doletio privatnim avionom tijekom petka.

United bi trebao platiti 30 milijuna eura odštete njemačkom klubu.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu