Obavijesti

Sport

Komentari 64

Zlatan: Najbolji sam, ne treba mi Zlatna lopta kao potvrda

Zlatan: Najbolji sam, ne treba mi Zlatna lopta kao potvrda
1

Zlatan Ibrahimović, iako se ne nalazi među kandidatima za osvajanje Zlatne lopte, tvrdi kako njemu takvo priznanje ne treba, jer zna da je najbolji i bez takve nagrade

VIDEO

Messi, Cristiano Ronaldo i Xavi... Između dvojca iz Barcelone i zvijezde Reala vodi se troboj za osvajanje Zlatne lopte.

Mišljenja su podijeljenja, no na kraju odlučuju glasovi. Ali mišljenja i glasovi nisu potrebni igraču koji je već sam sebe proglasio osvajačem Zlatne lopte. A tko drugi nego Zlatan Ibrahimović.

Napadač Milana, ali i bivši igrač Ajaxa, Juventusa, Intera i Barcelone pršti od samopouzdanja. U intervjuu za francuski Telefoot, samodopadni nogometaš, koji se može pohvaliti i svojom autobiografijom, izjavio je kako njemu ne treba Fifina nagrada kao priznanje da je najbolji, on je toga svjestan i bez kipića.

- U svojoj glavi ja sam najjači na svijetu, bolji od svih. Meni ne treba Zlatna lopta kako bih znao da sam broj jedan - izjavio je samouvjereno Šveđanin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nema sumnje da Ibra to stvarno misli, no igrača neupitnog talenta, ali i neupitno velikog ega bez sumnje peče činjenica da je isključen s popisa 23 odabranih koji su ušli u izbor.

Tješi se Zlatan izjavama kako se smatra prestarim za takva natjecanja, kako njegove brojke, 13 golova u 15 susreta i četiri u četiri ogleda Lige prvaka, govore umjesto njega. Njegovog imena na popisu ipak nema, nagrada koja skuplja prašinu na njegovoj polici i dalje nedostaje. Autobiografija mu se barem dobro prodaje. Rezervacije knjige o njegovom životu, prije nego je uopće izašla u Italiji, premašile su i Harryja Pottera. Nije usporedba s Ronaldom ili Messijem, ali ipak, u književnim je vodama on prvi. U svojoj glavi isto.

Zlatna lopta njemu ne treba, kaže, ali svoj glas ipak je morao nekome udijeliti i time priznati da na onoj listi za koju on navodno ne mari netko bolji od njega ipak postoji.

- Izabrao sam Messija. Najbolji je i siguran sam da će to biti još dugo vremena. Osvojio je već toliko toga, a još je tako mlad - odao je priznanje bivšem suigraču Ibra.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića