Obavijesti

Sport

Komentari 15

Zlatan u Barci: Došao sam da zajedno pišemo povijest

Zlatan u Barci: Došao sam da zajedno pišemo povijest
6

Želim ostati upisan u povijesti Barcelone, rekao je Zlatan Ibrahimović, koji je tijekom popodneva stigao u katalonsku prijestolnicu na predstavljanje

VIDEO

Zlatan Ibrahimović sletio je u Barcelonu. Presretan što dolazi u redove trostrukog prvaka, cijelo vrijeme nije skidao osmijeh s lica. Šveđanin se odmah uputio na Nou Camp kako bi se fotografirao, a tijekom ponedjeljka obavit će liječničke preglede, pa potom (18.30) biti predstavljen kao najveće pojačanje europskog prvaka.
- Jako sam sretan transferom, želim ostati upisan u povijesti Barcelone - prvo je što je rekao za El Mundo Deportivo po dolasku u katalonsku prijestolnicu.
Barcelona je za njegovo dovođenje izdvojila čak 40 milijuna eura, te je u Inter poslala Samuela Eto'oa, tako da su ovim velikim poslom zadovoljne sve uključene strane.
- Sve je spremno za transfer i nedostaje samo moj potpis. Presretan sam zbog svega, a čim se sve završi i potpišem ugovor, bit ću najsretniji čovjek na svijetu - priča Ibrahimović.
Švedski reprezentativac spremno je pozirao fotoreporterima, a njegovo zadovoljstvo vidjelo se na svakom koraku.
- Čim sam čuo da me Barca želi rekao sam menadžeru da sve sredi. Pa tko ne bi želio igrati u Barceloni? No, ne može to svatko. Svi najbolji nogometaši moraju igrati u najboljem klubu na svijetu, Barceloni. A ja se nadam da ću biti jedan od njih - priča bivši napadač Ajaxa, Juventusa i Intera.
Barca gaji poseban stil igre, kojim je i došla do naslova prvaka Europe, i neće ga mijenjati ni zbog koga. Svjestan je toga i sam Zlatan.
- Vješt sam s loptom, a Barca igra takav, vješt, nogomet. Želim od svakog igrača Barcelone naučiti što više mogu, a našim navijačima pružiti zadovoljstvo u svakoj utakmici. Bez brige, naučit ću kako Barca igra - završio je Ibrahimović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov