Obavijesti

Sport

Komentari 46

'Znam da ima dosta negativnih komentara, ali ne obazirem se'

'Znam da ima dosta negativnih komentara, ali ne obazirem se'
1

Sinoć je prisustvovao oproštaju košarkaške legende Dušana Ivkovića, čovjeka koji je Šarića trenirao u Efesu. Ističe kako ga je Ivković puno naučio i naziva ga 'košarkaškim ocem'

VIDEO

Teško mi je pričati o tome, izgubili smo od bolje momčadi, počeo je Dario Šarić svoje prvo obraćanje medijima nakon EuroBasketa. 

- Nismo pokazali karakter, ponekad je to tako jednostavno. Očito svi imaju ponešto reći o meni, neki komentari su pozitivni, ali drugi su negativni. Zasad se na to ne obazirem. Bolji sam od onoga što sam pokazao u utakmici s Rusijom - rekao je za Eurohoops. 

Šarić je sinoć prisustvovao oproštaju košarkaške legende Dušana Ivkovića, čovjeka koji je Šarića trenirao u Efesu. Na oproštaju su bile i druge legende hrvatske košarke.

- Meni osobno Ivković puno znači, pomogao mi je u karijeri. Pokazao mi je što je prava košarka, što je muška košarka, što je euroligaška košarka. On mi je kao košarkaški otac, gurao me na treninzima i utakmicama, mislim da sam dio toga pokazao prošle sezone u dresu `76ersa", rekao je Šarić.

Realno gledano, Šarić je zaslužio nagradu za 'rookieja godine'. Nije ju osvojio, ali to ništa ne znači. Zahvale je poslao svojim suigračima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kada se međusobno poštujete lakše je postići uspjeh i igrati kao momčad. To vidim u Philadelphiji. Imamo dobru kemiju, a i dobar humor. Često se međusobno šalimo, a u NBA-u nije običaj da se igrači druže toliko izvan terena. u Europi je to češće, ali dobri smo prijatelji. Kada putujemo na gostovanja puno se družimo, a to je dobra stvar. Sve je u ljudima, međusobnom povjerenju i vjerovanju jednih u druge. 

A što se tiče nove sezone?

- Ne želim pričati o postizanju nečega nevjerojatnog. Naravno, imamo momčad za play-off na papiru. Ali puno je faktora u igri. Moramo biti zdravi i sve treba funkcionirati na terenu. Možemo imati 12 dobrih igrača, ali to ništa ne znači ako ne surađuju dobro na parketu. Važno je naći kemiju među igračima i da svaki pojedinac bude sretan. Trener Brett Brown to zna napraviti, nadam se velikoj sezoni - zaključio je Šarić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...